Sjekk den hjemmelagede vinterparken!

Hans Martin Enger har bygget hopp- og bob-bakke i hagen sin, og inviterte til vintermoro!

Det var mildt sagt folksomt i hagen til Hans Martin Enger på søndag. Han hadde invitert til en fantastisk vinterdag med høye svev og mye moro.

Hvor? Joda, i hans egenlagede K7 hoppbakke med tilhørende bob-bane, alt bygget på et bygnings-stillas og med egne hender!

Proppfullt

I løpet av søndagen var det hele 109 mennesker i hagen til bibliotekar og MDG-politiker Hans Martin Enger.

Han hadde invitert hele nabolaget til en flott vinterdag i sin egen hage. Med en imponerende hjemmelaget hoppbakke, bob-bane og akebakke ble det en gøyal dag i bakken.

PS! Sjekk ut videoen for å se noen av de høye svevene i bakken. Du kan lese mer om bakken og hopprennet i torsdagens papirutgave av Oppegård Avis!

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Ingen trussel for miljøet

Kjemikaliene i vedlikeholdsmidlene som kommunen bruker for å vaske og polere plastisbanen er skadelige og giftige for liv i vann, ifølge produktbeskrivelsen fra leverandøren. Kommunen skriver at midlene fortynnes i vann til en slik grad at de ikke utgjør skade for miljø. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Skiftende vær skaper ujevnheter på underlaget

Bare to uker etter åpningen måtte plastisbanen på Kolbotn repareres og stenges. "Vanskelige værforhold. Vi oppfordrer til ikke å bruke banen. Skiftende vær skaper ujenvheter på underlaget", informerte kommunen mandag morgen. Les hele saken

Til toppen