Snart klart for groovy discoparty!

Lørdag og søndag klokken 18.00 blir det mtwin peak, superfreak, megagroovy discokuleparty med KoKo i Kolben! Vi har sjekket trøkket på øvelsene.

Earth Wind & Fire er et av de mest suksessfulle bandene gjennom tidene. Nå setter Kolbotn Konsertorkester opp sitt eget show, Let’s Groove, for å hedre berømthetene.  

– Vi gleder oss sååå til å feire dette ikoniske bandet og deres glitrende rekke av dansbare hits, sier en opprømt Conny Skogstad i KoKo.

Les også: KoKo skal groove Kolben

Lørdag og søndag den 25. og 26. november klokken 18.00 begge dager, får du oppleve denne funk- og disco-hitparaden i Kolben, fremført av korps, band, korister og solister i Kolbens Sal 1.

Forrykende show

Arrangørene lover et forrykende show med tilhørende herlig 70-talls estetikk. Under Earth Wind & Fires storhetstid var både fargesprakende heldrakter, platåsko og stort hår en selvfølge.

Dette lover arrangørene at vi skal få se mye av, i tillegg til herlig musikk.

Billettene til konsertene, som er lørdag den 25. november og søndag den 26. november klokken 18.00 i Kolbens Sal 1, kan du kjøpe her!

Vi har sjekket trøkket på øvelsene, og har en liten video du kan kikke på øverst i saken for å glede deg ekstra! Vil du lese mer om konsertene, klikker du her!

SNART KLARE FOR KONSERT: Kolbotn Konsertorkester (KoKo) gir alt på øvelsene for å gi deg som publikum en mega opplevelse i helgen!
SNART KLARE FOR KONSERT: Kolbotn Konsertorkester (KoKo) gir alt på øvelsene for å gi deg som publikum en mega opplevelse i helgen! Bilde: Anders Nordheim Dahl

 

Til toppen