Spiller på hjemmebane

John Vegard Schow er klar for å briljere i Kolben nok en gang.

Fredag den 6. april klokken 19.00 kan du la deg trollbindes nok en gang, for John Vegard Schow er klar med nok en konsert på hjemmebanen, denne gangen i Kolben.

Konseptet er enkelt men fantastisk. Det er ett flygel, en mann, og ti fingre, og ikke minst en musikalsk reise inn i Schows herlige verden av toner og inntrykk.

Nytt og gammelt

Schow er kjent, ikke bare for sitt solomateriale, men også gjennom sine komposisjoner, innspillinger og konserter med Schow Trio. Konserten som kommer i Kolben denne fredagen bærer preg av hele hans karriere så langt, og han byr også på nyheter!

Les også: Se John Vegard Schow live! Eksklusiv minikonsert!

Under konserten får du en live-aften med musikk fra John Vegard Schow. Schow er aktuell med utgivelsen Dance som slippes denne våren. Han spiller ellers musikk fra de kritikerroste albumene Journey Home og Blått Hjerte. Pianomusikk med innslag av pop, klassisk og jazz.

NB! Saken fortsetter under bildet!

KLAR FOR Å SPILLE: Her, på dette Petrof-flygelet i studio på Sofiemyr, komponerer Cegard Schow sine mesterverk. Nå skal han spille live i Kolben! Foto: Anders Nordheim Dahl

Bestill billetter

Her er det bare å bestille billetter, og sett seg godt til rette og nyte! Det koster bare 220 kroner å se Schow briljere på hjemmebane!

PS! Har du forresten lyst på en liten smakebit fra Schow live? Sjekk ut videovinduet øverst i saken! Der kan du se et liveopptak gjort i samarbeid med Oppegård Avis fra en intimkonsert i Schows eget studio på Sofiemyr.

Debatt Lerduebanen

– Setter foreningens fremtid på spill

"Ved å legge ned Ole Haug-lerduebane uten å samtidig ha en alternativ plassering til skytebanen, står hele Oppegård jeger- og fiskerforenings fremtid på spill fra og med 1. januar 2020", skriver Arild Burud i sitt leserinnlegg. Les hele saken

Til toppen