TURKOORDINATOR: Christian Lund.
Kultur
TURKOORDINATOR: Christian Lund. (Foto: Synnøve Sundby Fallmyr)

Tid for sommertur for ungdommen

Fritidssentrene i Oppegård arrangerer sommerturer for ungdommen hver sommer, og nå er påmeldingen åpnet.

Sommerferien blir definitivt ikke kjedelig og lat med disse sommerturene som fritidssentrene i Oppegård kommune arrangerer.

Dette er for deg som begynner i 5. trinn og oppover (noen turer har høyere aldersgrense), og tilbudene treffer virkelig noe for en hver smak.

Mye gøy

ACTION: Du kan velge alt fra rolige til mer fartsfylte aktiviteter i sommer. Foto: Privat

Hva med å avslutte skoleåret med en hel ettermiddag med paintball? Eller å svinge deg i Skandinavias største klatrepark med klatrevegger, liner og buldresteiner? Kanskje en kanotur i Sverige over tre dager er noe for deg?

Les også: Rock on med Sumprock!

Hvis ikke, kan du alltids skate, dra på fisketur, jobbe med redesign av klær, eller dra på dresintur (sykling på jernbanelinjer!). I tillegg kan du være med til Langedrag eller Liseberg!

Noe nytt

Redesign er nytt av året, mens turen til Liseberg er en gammel slager - den har de hatt i mange år. Det samme gjelder Sommerland i Bø.

– I fjor hadde vi til sammen over 500 deltakere. Vi har fortsatt ledige plasser, så det er bare å melde seg på, sier turkoordinator og leder av Vassbonn fritidssenter, Christian Lund.

Saken fortsetter under bildet. 

IDYLLISK: Et øyeblikk fra en tidligere sommertur i kano. Foto: Privat

 

– Er jo ikke vondt

– Selv om jeg må jobbe i ferien, er det jo ikke vondt å være i Sommerland i Bø og kose meg i solen, smiler leder Lund.

Leserinnlegg

Kommunevalget 2019 var også et personvalg – hva lærte og vil Høyre og FrP?

"Vi har ved dette valget ikke kunnet stryke kandidater, men Høyre bør ta inn over seg at velgerne ikke ønsket Høyres kandidat og at oppslutningen om partiet har sunket fra 37.5 prosent til 29.9 prosent. Thomas Sjøvold og hans partiregime i Oppegård har sin del av ansvaret for dette", skriver Gunnar Sveen fra lokalbevegelsen OppegårdsVenner i sitt leserinnlegg. Les hele saken

Til toppen