FØRSTEFIOLINIST: Ingvild Habbestad fra Sofiemyr spiller vakre toner for deg i Ski på lørdag!
Kultur
FØRSTEFIOLINIST: Ingvild Habbestad fra Sofiemyr spiller vakre toner for deg i Ski på lørdag! (Bilde: Anne Liv Ekroll/NRK)

Til Ski med KORK

Vår egen førstefiolinist, Ingvild Habbestad (34) fra Sofiemyr, spiller med KORK i Ski på lørdag.

Dersom du ønsker en flott opplevelse med klassisk musikk, bør du ta turen til Ski Rådhusteater nå på lørdag 18. november kl. 19.00!

– Stas

Da synger super-sopranen Solveig Kringlebotn fra Drøbak sammen med KORK, Follo Kammerkor og KORiOslo. Det blir en fryd for våre ører, og spesielt stas er det at vi har en «lokal» musiker med! Fiolinisten gleder seg:

Les også: Bli med Adelia (11) bak kulissene til Les Misérables!

– Jeg gikk på musikklinjen i Ski, og synes det er stas å komme tilbake, sier Habbestad.

Bestill billetter på raadhusteatret.no - hvis det er flere igjen!

NB: Det kommer mer om Ingvild Habbestad og broren hennes, Erlend Habbestad på cello, i vår romjulsavis! Har du forresten lyst til å nyte KORK? Sjekk denne videoen! Her får du en liten formiddagskonsert!

Klikk play for å se!

 

Nyheter Farlige forbikjøringer

Kongeveien minutt for minutt

Bussjåførene fortsetter å bruke bussholdeplassen ved klubbhuset på Sofiemyr som hvileplass. Dette fører til mange farlige forbikjøringer og nestenulykker på stedet. Torsdag 10. januar fulgte Oppegård Avis trafikken i Kongeveien minutt for minutt i snaut tolv timer for å dokumentere situasjonen på stedet. Sjekk videoen i saken! Les hele saken

Til toppen