GA ALT: Solveig Gulbrandsen (i rødt) ga alt i alle øvelser i finalen. Det ble tredjeplass.
Kultur
GA ALT: Solveig Gulbrandsen (i rødt) ga alt i alle øvelser i finalen. Det ble tredjeplass. (Foto: NRK)

Tredjeplass for Solveig i Mesternes Mester!

Fantastisk innsats i knallhard finale på NRK.

I kveld, fredag den 9. mars, var det endelig klart for finale i Mesternes Mester. Etter en fantastisk innsats gjennom uke etter uke, var det klart for å finne ut av om Solveig Gulbrandsen, fotball-legende fra Kolbotn, skulle ta det hele i land eller ikke

Finalen startet med Blå Balong, hvor Gulbrandsen endte opp med på en andreposisjon. Det ble knallhard innsats også i andre øvelse, som var jaktstarten.

Tredjeplass

Der stakk de andre deltagerne av med de lengste stråene, og Gulbrandsen kunne innkassere en flott tredjeplass!

Les også: For fulle hus

- De andre fortjente så sjukt å komme til finalen. Jeg har overgått meg selv på mange øvelser. Det har vært helt fantastisk å være med, forferdelig slitsomt og mentalt tøft, men fantastisk, og ikke minst å møte så mange fantastiske mennesker, sa Gulbrandsen etter at hun gikk ut.

NB! Saken fortsetter under bildet!

GA ALT: Solveig Gulbrandsen (i rødt) ga alt i alle øvelser i finalen. Det ble tredjeplass. Foto: NRK

- God erfaring - men tøft

Det var flere av øvelsene som var knalltøffe, forteller Gulbrandsen

 – For å si det sånn, så har jeg lært meg i løpet av programmet at det er det utroligste man kan klare så lenge hjernen er med, og det mentale fra Mesternes Mester vil jeg nok ta med meg inn i fotballen også. Statiske øvelser er et helsike, for å si det mildt. Det er fryktelig vondt og mentalt tøft, og her var det noen prøvelser. Samtidig var det også hetebølge der nede, så det var tøft, men jeg synes jeg presterte godt, og også på ting jeg kanskje ikke hadde forventet, sier hun.

Les også: For fulle hus

Hun fremhever likevel tiden under Mesternes Mester som en utrolig opplevelse for livet, hvor hun har blitt godt kjent med sine meddeltagere.

NB! Saken fortsetter under bildet!

GA ALT: Solveig Gulbrandsen (i rødt) ga alt i alle øvelser i finalen. Det ble tredjeplass. Foto: NRK

Gleder seg til fotballsesong

Nå konser fotball-dronningen for fullt på den kommende toppseriesesongen. Seriestart nærmer seg.

– Det blir en tøff og spennende sesong. Vi er fornøyde med å ha beholdt store deler av stallen fra i fjor, og skal bygge videre på de positive tingene. Det var en vond sesong i fjor, men jeg tenker at vi skal jobbe med å snu dette til noe positivt i år, og kjempe for å gjøre det bedre enn i fjor, sier hun.

Og om det blir noe mer TV?

– Hehe, det blir nok ikke noe Paradise Hotel eller Robinson med det første. Jeg har ingen flere realityplaner nå, men jeg skal fortsette engasjementet med TV2 i fotballen fremover, og det gleder jeg meg også til, avslutter Gulbrandsen.

PS! Oppegård Avis gratulerer Gulbrandsen med innsatsen. For en ambassadør for Oppegård!

GA ALT: Solveig Gulbrandsen (i rødt) ga alt i alle øvelser i finalen. Det ble tredjeplass. Foto: NRK

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Ingen trussel for miljøet

Kjemikaliene i vedlikeholdsmidlene som kommunen bruker for å vaske og polere plastisbanen er skadelige og giftige for liv i vann, ifølge produktbeskrivelsen fra leverandøren. Kommunen skriver at midlene fortynnes i vann til en slik grad at de ikke utgjør skade for miljø. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Skiftende vær skaper ujevnheter på underlaget

Bare to uker etter åpningen måtte plastisbanen på Kolbotn repareres og stenges. "Vanskelige værforhold. Vi oppfordrer til ikke å bruke banen. Skiftende vær skaper ujenvheter på underlaget", informerte kommunen mandag morgen. Les hele saken

Til toppen