ETTERLENGTET: Beckstrøm Kvartett kommer til Kolben lørdag 5.mai og er ute med nytt album.
Kultur
ETTERLENGTET: Beckstrøm Kvartett kommer til Kolben lørdag 5.mai og er ute med nytt album. (Foto: Pressefoto)

Vårens siste rock

Det blir gjensyn med Beckstrøm Kvartett når Oppegård Rock Club arrangerer vårens siste Backstage Rock Pub, lørdag 5.mai.

Med deLillos-bassist Lars Beckstrøm i front og med Kolbotns egen Marius Stegegjerde-Kristiansen på gitar, inntar Beckstrøm Kvartett scenen på vårens siste Backstage Rock Pub i Kolben lørdag 5.mai.

– Etterlengtet plate

Arrangør av rockepubene i kulturhuset,Oppegaard Rock Club, ser fram til besøket av kvartetten.

– Lars Beckstrøm er mest kjent som bassist og låtskriver i deLillos, men han har gitt ut hele fire solo-album samt startet Beckstrøm Kvartett i 2007, forteller klubbens formann, Morten Skaug.

Les også: En eksepsjonell familie

Beckstrøm Kvartett, som består av Lars Beckstrøm, Tov Ramstad,
Marius Stegegjerde-Kristiansen og Bjørn Einar Hanstveit. opererer i mange musikalske landskap (pop, folk, rock, jazz) og de har laget en melodiøs plate med sterke, personlige og underfundige tekster.

Ny plate

– Det har gått hele ni år siden forrige album med kvartetten, så «Gjest i mitt liv», som den nye platen heter, er etterlengtet. De har spilt for Oppegaard Rock Club før, så vi gleder oss til å ha dem tilbake, sier Skaug.

Dørene til Backstage Rock Pub åpner kl. 18.00. Billett kan kjøpes i døra, eller på kolben.no. Den koster 175 kroner, med mindre du er medlem av Oppegaard Rock Club. Da er prisen 150 kroner.

Til toppen