ER DET DEG? Dirigent Bjørn Morten Kjærnes håper å få mange henvendelser fra unge talenter, som vil spille med Oppegård Janitsjar.
Kultur
ER DET DEG? Dirigent Bjørn Morten Kjærnes håper å få mange henvendelser fra unge talenter, som vil spille med Oppegård Janitsjar. (Oppegård Avis)

– Vil du opptre med oss?

Oppegård Janitsjar skal ha ny konsert med unge talenter. – Dette er en unik mulighet til å bli akkompagnert av et stort korps, sier dirigent Bjørn Morten Kjærnes.

Oppegård Janitsjar er et av de sterkeste kulturkortene i kommunen vår. Nyttårskonserten er en kjær tradisjon for et stort publikum. Korpset er også opptatt av å løfte frem nye stemmer og talenter. Annethvert år arrangerer de derfor konserten «Unge talenter».

For to år siden var åtte unge solister med på konserten. To år før det var det 12 unge talenter som opptrådte sammen med Oppegård Janitsjar.

– I denne konserten skal det være plass til alle kunstuttrykk som kan relatere seg til korpset.

Bjørn Morten Kjærnes, dirigent

– Vi går bredt ut, og ønsker alle mulige talenter, vokalister og instrumentalister, med oss på denne konserten. Det kan også være en solo innenfor jazzballett som blir trukket ut til å være med, sier Bjørn Morten Kjærnes.

Kvalitet og bredde

Dirigenten sier talentene vil bli valgt ut på bakgrunn av kvalitet.

– Samtidig vil vi også sette sammen en fin konsert for publikum. Det betyr at om det er 14 dyktige pianister som melder seg, så kan vi ikke ta med alle sammen.

– I denne konserten skal det være plass til alle kunstuttrykk som kan relatere seg til korpset.

Før påske

Dirigenten forteller om flere eksempler på at tidligere unge talenter, som har kommet tilbake og opptrådt sammen med korpset på nyttårskonserten.

Bjørn Morten Kjærnes håper talenter tar kontakt med korpset så raskt som mulig.

SØKER TALENTER: Dirigent Bjørn Morten Kjærnes, leder Marianne Grini og koordinator Magne Braaten i Oppegård Janitsjar håper på mange henvendelser fra unge talenter de neste ukene. Foto: Oppegård Avis

– Send oss en e-post eller kontakt meg direkte. Vi ønsker å få dette på plass allerede før påske, så vi håper på e-poster og telefoner fra mange talenter de kommende ukene, sier Bjørn Morten Kjærnes.

Slik søker du: 

Konserten med unge talenter skal være i oktober i Kolben..

Vil du opptre sammen med Oppegård Janitsjar?

Send en e-post til oppegardjanitsjar@gmail.com

Du kan ta kontakt med korpset via siden deres på Facebook

Du kan også kontakte dirigent Bjørn Morten Kjærnes direkte på telefon: 90919626.

 

Tvillingbyene Kolbotn og Ski

Hvor lenge skal det få være sånn?

"Jeg lurer på om ordfører Hanne Opdan og varaordfører Hans-Martin Enger har sett hvordan Jan Baalsruds plass ser ut i dag, med buskene som er ustelt og nesten fire meter høye", skriver leser Anne Elisabeth Henriksen fra Kolbotn. Les hele saken

Gjersjøelva natur- og kulturpark

Ferdig med restaureringen av ruinene etter Stubljan

Gjersjøelva natur- og kulturpark fikk i 2018 en halv million kroner av Sparebankstiftelsen til restaurering av ruinene etter en nedbrent herregård ved Hvervenbukta. Det har vært et utfordrende arbeid å bygge opp muren på nytt. Frank Westgaard fra Svartskog har gjort et formidabelt arbeid. Sjekk resultatet! Les hele saken

Til toppen