KONSERTKLARE: Aldri før har det blitt solgt så mange nyttårskonsertbilletter så fort som nå. Magne Braaten og Jørgen Russwürm storgleder seg til å spille!
Kultur
KONSERTKLARE: Aldri før har det blitt solgt så mange nyttårskonsertbilletter så fort som nå. Magne Braaten og Jørgen Russwürm storgleder seg til å spille! (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

Kun få billetter igjen

Skal du se årets nyttårskonserter med Oppegård Janitsjar begynner det å bråhaste!

Det begynner å spøke for muligheten til å få seg billetter til årets nyttårskonserter i regi av Oppegård Janitsjar. 

Over 1200 billetter er formelig revet ut av billetthyllene, og nå er det bare et få titalls balkongbilletter igjen. Aldri før har konserten solgt så mye så raskt, noe som gleder Magne Braaten og Jørgen Russwürm i Oppegård Janitsjar. 

GLEDER SEG: Magne Braaten og Jørgen Rüsswurm på den røde løperen i Kolben. Her skal det strømme på med gjester til nyttårskonsertene, som snart er utsolgt!
GLEDER SEG: Magne Braaten og Jørgen Rüsswurm på den røde løperen i Kolben. Her skal det strømme på med gjester til nyttårskonsertene, som snart er utsolgt! Foto: Anders Nordheim Dahl

For janitsjarens medlemmer er nyttårskonsertene et stort høydepunkt.

– Medlemmene er med i planleggingen av konserten, kommer med gjesteartistforslag og for mange er det utrolig mye spenning knyttet til konserten. Det er et stort adrenalinkick å spille disse konsertene for så mange mennesker, og vi skal selvfølgelig gi alt for at folk får en god opplevelse i år også, sier de to.

Kanon gjesteartist

Hvert år har janitsjaren med seg en kjent gjesteartist på konsertene. I år har de fått med selv tiåringen Angelina Jordan - et ungt stortalent!

Hun er en norsk sangdeltager som vant Norske talenter i 2014. Hun synger klassisk jazz sange,r som for eksempel «Gloomy Sunday» og «Fly me to the moon». Dette skulle passe bra sammen med Opepgård Janitsjar!

Angelines talenter gikk viralt på YouTube og hun har vært med i People magazine, Time og mange andre nyheter rundt om i verden. Hun er kjent i flere land over verden.

I september 2014 fremførte hun «Fly me to the moon» på The view. Hun har også vært med i et TV2-program som heter Allsang på grensen og på svensk TV4. I tillegg har Angelina vært med i en liten rolle i den siste episoden av Lilyhammer der hun spiller en jente som synger på en bar. Det var i 2014 sesongen av Lilyhammer.

PS! Saken fortsetter under videoen!

Se Angelina Jordan på The View!

I 2014 opptredde Angelina for nobelsprisvinnerene Malala Yousafzai og Kailash Satyarthi på Redd barna fredsprisfest. Hun sang «What a wonderful world».

I 2015 ble det utgitt en bok med navnet Mellom to hjerter og den var illustrert av Angelinas bestemor Mery Zamani. Boken forteller Angelinas historie der hun møter en fattig foreldreløs jente i Asia som hun gir vekk skoene sine til. I gjengjeld lovde den foreldreløse jenten å alltid be for Angelina. Det er basert på en sann historie som er forklaringen på hvorfor Angelina bruker å opptre barfot.

Jordan spiller både piano, fiolin, fløyte og litt gitar i tillegg til å synge. Hun lager musikk selv og maler på fritiden sin. 

Angelina Jordan deltok i det amerikanske programmet «Little Big Shots» i april 2016 og hadde mer enn 12 millioner seere. Programmet går ut på at barn skal få muligheten til å vise frem talentene sine. Hun avslører at «Fly me to the moon» er favorittlåten hennes.

Les mer om nyttårskonsertene i papiravisen torsdag den 24. november, og bestill billetter nå via kolben.no!

Kultur Inviterer til garasjegalleri

Viser frem grenseløse naturfantasier

Kolbotn-kunstneren Astrid Runde Saxegaard inviterer alle til sitt garasjegalleri i Furukollveien klokken 19:00 førstkommende fredag. Denne gangen viser hun frem naturfantasiene til billedkunstneren Camilla J. Erøy. Les hele saken

Til toppen