KOSTE SEG PÅ TRENINGSLEIR: Mye tyder på at årets sesong har mye å gi for jentene i J16, som har markert seg på håndballbanen lenge nå.
Sport
KOSTE SEG PÅ TRENINGSLEIR: Mye tyder på at årets sesong har mye å gi for jentene i J16, som har markert seg på håndballbanen lenge nå. (Bilde: Privat)

Ladet opp med treningssamling

Oppegårds J16 TG1 tok turen til Larvik bare dager før sesongstart.

Oppegård J16 TG 1 har vært på treningssamling i Larvik i helgen. Larvik-rekruttene i andredivisjon fra Fram benyttet også anledningen til å varme opp med en treningskamp mot jentene vårefør de førstkommende onsdag møter eliteserielaget Vipers Kristiansand til NM-kamp andre runde.

Laget vant for øvrig også Thon Cup ganske klart forrige helg og har spillere som trener med Larvik HK i Grundigligaen.

KOSTE SEG PÅ BANEN: J16 fikk mye ut av helgen i Larvik, og ny kunnskap de garantert kommer til å trenge i årets serie.
KOSTE SEG PÅ BANEN: J16 fikk mye ut av helgen i Larvik, og ny kunnskap de garantert kommer til å trenge i årets serie. Foto: Privat

God margin

Oppegård tapte ikke overraskende kampen med god margin, men scoret likevel 24 mål på dem. Dette etter at det var jevnt de 10-15 første minuttene. Larviks trener Katja Nyberg sa etter kampen at de skulle hjem å trene forsvar før onsdag.

Tross alt stilte laget med tre 01-spillere i troppen der spesielt Julie Hattestad (fortsatt 14 år) og Josefine Jensrud (15 år i april) markerte seg positivt.

Siste og femte økt søndag ble avsluttet med kamp mot den gamle landslagsspilleren og Larvik HKs Lina Olssons Halsen der laget seiret 29-19 uten å imponere i like stor grad. Her var det forståelig nok slitne spillere som ikke var like på hugget som dagen før.

PEPTALK: J16-trener Joachim Hattestad får her gode råd av Larvik-trener Katja Nyberg.
PEPTALK: J16-trener Joachim Hattestad får her gode råd av Larvik-trener Katja Nyberg. Foto: Privat

Vellykket

Trine Hattestad og Øyvind Jensrud var med Joachim som trenere i helgen. Det virket som alle mente samlingen var vellykket både sportslig og sosialt. Det siste ikke minst like viktig.

Kommende helg deltar for øvrig laget i Drammen Cup J18. Etter dette er det klart for seriestart, og på mandag kan du lese mer om oppladingen til årets sesong for power-jentene fra Oppegård!

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR Eiendom foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen