KOSTE SEG PÅ TRENINGSLEIR: Mye tyder på at årets sesong har mye å gi for jentene i J16, som har markert seg på håndballbanen lenge nå.
Sport
KOSTE SEG PÅ TRENINGSLEIR: Mye tyder på at årets sesong har mye å gi for jentene i J16, som har markert seg på håndballbanen lenge nå. (Bilde: Privat)

Ladet opp med treningssamling

Oppegårds J16 TG1 tok turen til Larvik bare dager før sesongstart.

Oppegård J16 TG 1 har vært på treningssamling i Larvik i helgen. Larvik-rekruttene i andredivisjon fra Fram benyttet også anledningen til å varme opp med en treningskamp mot jentene vårefør de førstkommende onsdag møter eliteserielaget Vipers Kristiansand til NM-kamp andre runde.

Laget vant for øvrig også Thon Cup ganske klart forrige helg og har spillere som trener med Larvik HK i Grundigligaen.

KOSTE SEG PÅ BANEN: J16 fikk mye ut av helgen i Larvik, og ny kunnskap de garantert kommer til å trenge i årets serie.
KOSTE SEG PÅ BANEN: J16 fikk mye ut av helgen i Larvik, og ny kunnskap de garantert kommer til å trenge i årets serie. Foto: Privat

God margin

Oppegård tapte ikke overraskende kampen med god margin, men scoret likevel 24 mål på dem. Dette etter at det var jevnt de 10-15 første minuttene. Larviks trener Katja Nyberg sa etter kampen at de skulle hjem å trene forsvar før onsdag.

Tross alt stilte laget med tre 01-spillere i troppen der spesielt Julie Hattestad (fortsatt 14 år) og Josefine Jensrud (15 år i april) markerte seg positivt.

Siste og femte økt søndag ble avsluttet med kamp mot den gamle landslagsspilleren og Larvik HKs Lina Olssons Halsen der laget seiret 29-19 uten å imponere i like stor grad. Her var det forståelig nok slitne spillere som ikke var like på hugget som dagen før.

PEPTALK: J16-trener Joachim Hattestad får her gode råd av Larvik-trener Katja Nyberg.
PEPTALK: J16-trener Joachim Hattestad får her gode råd av Larvik-trener Katja Nyberg. Foto: Privat

Vellykket

Trine Hattestad og Øyvind Jensrud var med Joachim som trenere i helgen. Det virket som alle mente samlingen var vellykket både sportslig og sosialt. Det siste ikke minst like viktig.

Kommende helg deltar for øvrig laget i Drammen Cup J18. Etter dette er det klart for seriestart, og på mandag kan du lese mer om oppladingen til årets sesong for power-jentene fra Oppegård!

Til toppen