ØNSKER DEG VELKOMMEN: Helene Hansen (til venstre), daglig leder i X-Hårstudio og Hanne Johnsen, daglig leder i Fresh Up Hudpleie ønsker deg velkommen til en skjønn aften hos dem i kveld!
Nyheter
ØNSKER DEG VELKOMMEN: Helene Hansen (til venstre), daglig leder i X-Hårstudio og Hanne Johnsen, daglig leder i Fresh Up Hudpleie ønsker deg velkommen til en skjønn aften hos dem i kveld! (Bilde: Privat)

I kveld blir det damenes aften

X-Hårstudio og Fresh Up Hudpleie får endelig feiret nyåpningen sin, og byr på damenes aften i kveld.

Se hit, alle damer (og menn) som har lyst på en helaften med skjønnhet! 

X-Hårstudio og Fresh Up Hudpleie på Greverudsenteret feirer nyåpning etter å ha vært stengt i tre måneder, og slår virkelig på stortrommen. 

Les også: En sann ildsjel!

– Vi har vært stengt siden slutten av juli, og åpnet i midten av september. Men det er først nå vi har hatt tid til å arrangere en fest, sier daglig leder av Fresh Up Hudpleie, Hanne Johnsen. 

KALDT UTE, VARMT INNE: Selv om det snør i dag, blir det lunt og koselig inne hos X-Hårstudio og Fresh Up Hudpleie!
KALDT UTE, VARMT INNE: Selv om det snør i dag, blir det lunt og koselig inne hos X-Hårstudio og Fresh Up Hudpleie! Bilde: Privat

 

Gjør deg festklar

SKJØNN NYÅPNING: Helene Hansen og Hanne Johnsen feirer nyåpning i kveld, onsdag 22. november, og inviterer DEG!
SKJØNN NYÅPNING: Helene Hansen og Hanne Johnsen feirer nyåpning i kveld, onsdag 22. november, og inviterer DEG! Bilde: Privat

De leier i samme lokaler som X-Hårstudio på Greverudsenteret. 

I kveld, onsdag 22. november, kan du trå inn fra kulden og snøen til en kveld fylt med skjønnhet, gaver, bobler og konkurranser. 

Les også: Se Østli skole rocke!

– Kolbotn Klær kommer for å vise sesongens moter, en make up-artist skal komme og viser deg de beste sminketipsene til julebordet, frisørene hos hårstudioet viser deg flotte festfrisyrer, og imagestylist Lone Thiller informerer om speedstyling og garderobeplanlegging, forteller Johnsen. 

Ta deg en pause fra snømåkingen, og unn deg en kveld med skjønnhet!

Fakta

  • Hva? Damenes Aften, gratis inngang.
  • Hvor? I lokalene til X-Hårstudio og Fresh Up Hudpleie på baksiden av Greverudsenteret. 
  • Når? I kveld, onsdag 22. november klokken 19.00 - 21.00.
  • Hvorfor? For å feire nyåpningen av lokalene. 

Debatt Utbygging på Myrvoll

Antropocen på Myrvoll

"Utbyggingen på Myrvoll får stå som et skrekkens eksempel, der store områder med natur er utradert rundt det som skulle og burde være en utbygging konsentrert på den gamle Trelasttomten, men som til de grader este ut over sine bredder og medførte masseødeleggelse", skriver leder for Naturvernforbundet i Oppegård, Mariella Nora Isabella Filberg Memo, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen