GØY I VANNET: Med KILs svømmegruppe, kan de minste lære seg ekte vann-glede helt fra de er bitte små.
Sport
GØY I VANNET: Med KILs svømmegruppe, kan de minste lære seg ekte vann-glede helt fra de er bitte små. (Bilde: Kolbotn IL)

Meld deg på svømmekurs

Vær vill i vannet med svømmegruppen til Kolbotn IL.

Det er i den senere tid blitt allment kjent at kun halvparten av ti-åringene kan svømme 200 meter. Livreddende svømmeopplæring er derfor uhyre viktig. Nå kan også svømmekrav for fjerdeklassingene komme. 

Mye moro!

Kolbotn IL Svømmeskole gjør noe med dette.

– Vi har fortsatt noen ledige plasser på sjøløve, delfin og hai-kurset. Nytt av året er at vi også lanserer babysvømming og vill-i-vann kurs! Vi skal gjøre kursene våre mer interessante ikke bare med vill-i-vann konseptet, men med elementer bygd inn i flere kurs, sier Rune Årnes, som både er svømmepappa, styremedlem og økonomiansvarlig i svømmegruppen i KIL.

Klikk her for å melde deg på og få mer info

MELD DEG PÅ: Ser ikke dette moro ut? Plask deg inn på kolbotnil.no og meld deg på svømmekurs nå!
MELD DEG PÅ: Ser ikke dette moro ut? Plask deg inn på kolbotnil.no og meld deg på svømmekurs nå! Foto: Kolbotn IL


Vill-i-vann kurset er for de som vil fortsette med organisert svømmetrening, men som ikke har lyst på konkurransesvømming.

Babysvømming er for de minste fire til åtte måneder, og åtte til tolv måneder. Dette kurset går søndag morgen med varmere vann enn vanlig.

Ser det kult ut? Trykk her for mer info!

Nyheter Oljeutslipp til Tussetjern

Avdekket nye typer olje i Tussetjern – Fraråder fortsatt bading

Det er fortsatt olje i Tussetjern og det er synlig oljefilm på vannet ved strandsoner etter lekkasje av hydraulikkolje for over en måned siden. Forrige uke ble det også avdekket nye typer olje som tyder på oljeforurensning fra vakuumpumper og kompost. Les hele saken

Til toppen