Musikalsk godtepose

Det er ingen tvil om at Reidun Sæther gleder seg til å synge med KoKo på førjulens største musikalfest!

Du trenger ikke vente til julaften for å pakke opp godteposen i år, vel å merke den musikalske! Det er nemlig klart for en stor, musikalsk opplevelse i Kolben, når Kolbotn Konsertorkester byr på flere store musikaler i kortversjon den siste helgen i november.

– At det i år skal fremføres høydepunkter fra noen av tidenes beste musikaler blir som å få lov til å pakke opp julegaver i november, påstår Erling Ellingsen, som er en av solistene denne kvelden.

PS! Saken fortsetter under bildet. I videovinduet øverst i saken kan du se noen mildt sagt entuastiske og konsertklare damer! Nederst i saken kan du se Reidun Sæther i aksjon. Kanskje en av Norges beste stemmer akkurat nå!

HÅPER PÅ FULLE HUS: Arrangørene er beinklare til å spille for en fullsatt sal på hele to konserter!
HÅPER PÅ FULLE HUS: Arrangørene er beinklare til å spille for en fullsatt sal på hele to konserter! Foto: Jan Erik Range

Høydepunkter

Publikum får høydepunkt fra flere store musikaler,som  «Chess», «Les Miserables», «Jesus Christ Superstar» og «Evita». Bli ikke forbauset om solisten Reidun Sæther tar med noen ferske utdrag fra Abba-duoen Bjørn og Bennys musikal «Kristina från Duvemåla». 

Det blir ikke bare de musikalske høydepunkt. Publikum skal også få muligheten til å sette seg inn i handlingen.

– Vi fant ut da vi begynte med Chess, at musikaler var noe publikum ville ha. De ville ha litt mer helhet og ikke bare korpsorkester med de største «hitene», sier leder Steinar Eriksen i Kolbotn Konsertorkester.

PS! Saken fortsetter under bildet!

KLARE FOR KONSERT: Reidun Sæther (f.v.), Steinar Eriksen og Maria Molund i KoKo er klare for å underholde folket med musikalske hiter!
KLARE FOR KONSERT: Reidun Sæther (f.v.), Steinar Eriksen og Maria Molund i KoKo er klare for å underholde folket med musikalske hiter! Foto: Jan Erik Range

Erfaren

Reidun Sæther, som imponerte med sin innsats i Stjernekamp, står for mange av de vokale høydepunktene.

Hun har nylig turnert med Øyvind Blunck i forestillingen  Diva and the Beast og har  sunget i flere store musikaler både i Norge og Sverige. I 2013 turnerte hun med»Reidun og Per elsker musikaler»; en forestilling med operasangeren Per Vollestad, som også er kjent for samarbeid med Kolbotn Konsertorkester. 

Med seg på scenen får hun Erling Ellingsen, og kor fra musikallinjen på Follo Folkehøgskole. Dirigent er Maria Molund.

– Et par helger før denne konserten er jeg med i showet HITS 76 i Kolben, og jeg er utrolig glad for å kunne bruke så mye tid her i Kolbotns storstue. Det er et fabelaktig flott konserthus og publikum er alltid like fantastiske,
sier Erling Ellingsen.

Det blir altså to konserter i denne omgang, den ene lørdag den 26. november og den andre søndag den 27. november. Begge starter klokken 18.00!

Se Reidun Sæther synge!

 

Til toppen