– Nå gleder vi oss til trening og kamp!

Anine fra J04 og Jacob fra G04 foretok åpningen av garderobebrakkene. Nå gleder de seg til å bruke dem!

– Dette ble alright. Det har blitt veldig fint, i hvertfall i forhold til før da vi måtte gå i skogen, sier Jacob Østvold og Anine Johnsen, som foretok den offisielle åpningen av de nye, midlertidige garderobebrakkene ved kunstgresset på Sofiemyr i dag.

–  Dette betyr mye. Det er viktig å ha et sted å skifte og gå på do, sier Johnsen, mens hun kikker seg rundt i de oppvarmede garderobene som endelig, etter 16 år, har blitt åpnet av henne og lagkameraten i Kolbotn IL Fotball.

Høytidelig åpning

Det er 16 år siden kunstgressbanen på Sofiemyr sto ferdig. Alle disse 16 årene har banen vært uten både toalett og garderobe, til stor frustrasjon både for idrettslaget, spillere og ikke minst gjestende lag.

Fredag den 16. desember klokken 15.00 var den garderobeløse tiden historie, og daglig leder Harald Vaadal kunne stolt vise frem anlegget som skal stå frem til den nye idrettshallen står ferdig i 2019.

Nå er det bare for Kolbotns lag å skaffe seg koden, skifte og gå på do i varme omgivelser. Dette er en gledens dag for fotballen!

GLEDER SEG STORT: Anine Johnsen fra J04 og Jacob Østvold fra G04 foretok åpningen av garderobebrakkene på Sofiemyr i dag. De synes anlegget har blitt knallbra!
GLEDER SEG STORT: Anine Johnsen fra J04 og Jacob Østvold fra G04 foretok åpningen av garderobebrakkene på Sofiemyr i dag. De synes anlegget har blitt knallbra! Foto: Anders Nordheim Dahl

Nyheter Digitale læringsmidler på skolen

Beroliger foresatte

– Vi har etablert sikkerhetstiltak for å hindre at personinformasjonen til elevene kommer på avveie, sier IKT-rådgiver i Oppegård, Andreas Christiansen (41). Sjekk også hva Kunnskapsdepartementet og Utdanningsdirektoratet mener om saken. Les hele saken

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen