Neglebitende spennende

Kolbotn 2-herrene dro to poeng i et svært spennende oppgjør mot Bjørndal lørdag.

Kolbotn 2-Bjørndal 33-30: Det ble et svært jevnt og spennende oppgjør mellom Kolbotn 2 og Bjørndal i Sofiemyrhallen denne lørdagn. To svært jevne lag spilte tett som fluepapir gjennom to omganger.

Til slutt var det KIL-herrene som trakk deg lengste strået, og i de siste minuttene dro de ekstra til med innsatsen, og godt hjulpet av noe ujevn dømming, stakk guttene våre velfortjent av med seieren til slutt.

Et hardtkjempende lag viste gode takter, og at de helt klart fortjener tredjeplassen de har på tabellen for tiden.

Neste match ut for Kolbotn 2 er borte mot HK Trøgstad-97 i Trøgstadhallen den 17. februar, før det er klart for nok et borteoppgjør mot Oppsal i Oppsal Arena den 13. mars.

Neste hjemmekamp er i Sofiemyrhallen mot NMBUI den 26. mars klokken 13.30.

PS! Se høydepunkter fra Bjørndal-matchen i videovinduet øverst i saken!

Nyheter Digitale læringsmidler på skolen

Beroliger foresatte

– Vi har etablert sikkerhetstiltak for å hindre at personinformasjonen til elevene kommer på avveie, sier IKT-rådgiver i Oppegård, Andreas Christiansen (41). Sjekk også hva Kunnskapsdepartementet og Utdanningsdirektoratet mener om saken. Les hele saken

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen