Neglebitende spennende

Kolbotn 2-herrene dro to poeng i et svært spennende oppgjør mot Bjørndal lørdag.

Kolbotn 2-Bjørndal 33-30: Det ble et svært jevnt og spennende oppgjør mellom Kolbotn 2 og Bjørndal i Sofiemyrhallen denne lørdagn. To svært jevne lag spilte tett som fluepapir gjennom to omganger.

Til slutt var det KIL-herrene som trakk deg lengste strået, og i de siste minuttene dro de ekstra til med innsatsen, og godt hjulpet av noe ujevn dømming, stakk guttene våre velfortjent av med seieren til slutt.

Et hardtkjempende lag viste gode takter, og at de helt klart fortjener tredjeplassen de har på tabellen for tiden.

Neste match ut for Kolbotn 2 er borte mot HK Trøgstad-97 i Trøgstadhallen den 17. februar, før det er klart for nok et borteoppgjør mot Oppsal i Oppsal Arena den 13. mars.

Neste hjemmekamp er i Sofiemyrhallen mot NMBUI den 26. mars klokken 13.30.

PS! Se høydepunkter fra Bjørndal-matchen i videovinduet øverst i saken!

Nyheter Tussetjern

Gir ny badebrygge med stupebrett til kommunen

Tre private initiativtakere har i samarbeid med Langhus Velforening igangsatte et prosjekt og en vippsaksjon for å få på plass en sårt etterlengtet badebrygge med stupebrett og stige i Tussetjern. Les hele saken

Nyheter Politiet advarer

«Kyss skoen min ellers får du bank»

I vårt politidistrikt har det i det siste vært flere hendelser hvor ungdom utsetter andre ungdom for vold. Nettpatrulje i Øst politidistrikt har i dag publisert et innlegg hvor en av politibetjentene forteller om et slikt oppdrag vedkommende var på i forrige uke. Les hele saken

Til toppen