Neglebitende spennende

Kolbotn 2-herrene dro to poeng i et svært spennende oppgjør mot Bjørndal lørdag.

Kolbotn 2-Bjørndal 33-30: Det ble et svært jevnt og spennende oppgjør mellom Kolbotn 2 og Bjørndal i Sofiemyrhallen denne lørdagn. To svært jevne lag spilte tett som fluepapir gjennom to omganger.

Til slutt var det KIL-herrene som trakk deg lengste strået, og i de siste minuttene dro de ekstra til med innsatsen, og godt hjulpet av noe ujevn dømming, stakk guttene våre velfortjent av med seieren til slutt.

Et hardtkjempende lag viste gode takter, og at de helt klart fortjener tredjeplassen de har på tabellen for tiden.

Neste match ut for Kolbotn 2 er borte mot HK Trøgstad-97 i Trøgstadhallen den 17. februar, før det er klart for nok et borteoppgjør mot Oppsal i Oppsal Arena den 13. mars.

Neste hjemmekamp er i Sofiemyrhallen mot NMBUI den 26. mars klokken 13.30.

PS! Se høydepunkter fra Bjørndal-matchen i videovinduet øverst i saken!

Debatt Vann og avløp

Vann til besvær

"Vi ber ordfører Thomas Sjøvold om å opplyse innbyggerne om hvor mye det vil koste å oppgradere VA-nettet i Oppegård til det samme nivået som i Ski? Han kan gjøre det enkelt ved å omregne det til antall svømmehaller", skriver Gunnar Sveen fra Kolbotn på vegne av bevegelsen OppegårdsVenner. Les hele saken

Nyheter Algeoppblomstring i Gjersjøen

Skal sjekke om drikkevannet vårt er trygt

Endelig svar på om det er cyanobakterier i Gjersjøen og hvilken type cyanobakterier det er vil først foreligge i midten av uken. "Ved tydelig vannblomst eller påviste algetoksiner må det nedlegges forbud mot bruk av vannet som drikkevann, til matlaging og til bading", ifølge Folkehelseinstituttet. Les hele saken

Til toppen