Nervepirrende til siste slutt!

Vi har ikke spesielt lange negler igjen etter å ha sett Oppegårds J00 i aksjon i Greverudhallen denne helgen.

Oppegård 2-Fjellhammer 25-24: Noe av det som er det beste med håndballen, er den uutholdelige spenningen når du ser to jevngode lag som følger hverandre som to sabler i full aksjon som på en fektekamp.

Slik var det også i Greverudhallen søndag den 15. januar, da Oppegård J00 sitt andrelag, Oppegård 2, fikk besøk av Fjellhammer i den gamle Greverudhallen.

Det ble rett og slett en thriller av en håndballkamp som nesten kunne pådra deg et hjerteinfarkt!

PS! Saken fortsetter under bildet! Se glimt fra kampen i videovinduet øverst i saken!

 

NESTEN ALT FOR SPENNENDE: Oppegård 2 og gjestene fra Fjellhammer var så jevne og gode at det ble en thriller uten like i Greverudhallen!
NESTEN ALT FOR SPENNENDE: Oppegård 2 og gjestene fra Fjellhammer var så jevne og gode at det ble en thriller uten like i Greverudhallen!

 

Helt jevnt

Kampen var så spennende at publikum svaiet med i angrepene. Tempoet var lynkjapt, og skåringene kom som perler på en snor gjennom hele kampen.

Det var så jevnt at det var umulig å spå sluttresultatet, og begge lag var helt klart tente på seier.

Gangen i kampen var i grunnen som følger: Så Oppegård 2 foran med ett mål, ett minutt etter hadde det snudd, så lå Oppegård 2 foran igjen, før det snudde minuttet etter. Og så videre og så videre.

Velfortjent

Kampen ble ikke avgjort før det var bare sekunder igjen, og Oppegård 2s særdeles dyktige keeper klarte å redde et skudd fra motstanderne fra Romerike.

UNDERHOLDENDE: Publikum fikk valuta for inngangspengene i denne kampen!
UNDERHOLDENDE: Publikum fikk valuta for inngangspengene i denne kampen! Foto: Anders Nordheim Dahl

Oppegård 2 (og publikum) kunne puste lettet ut. Seieren var et faktum, og det bare med ett måls forskjell!

Neste gang du har muligheten til å se jentene i aksjon hjemme er lørdag den 4. februar klokken 11.00 i Sofiemyrhallen. Da kommer Lillestrøk HK på besøk for å kjempe om seieren!

PS! Klikk play øverst i videovinduet for å se glimt fra kampen!

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR Eiendom foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen