GODE SOM ALLTID: Opepgårds J00 er ustoppelige både hjemme og borte. Det er få lag som kan true disse, og denne sesongen venter nye utfordringer med seniorspill i tredjedivisjon.
Sport
GODE SOM ALLTID: Opepgårds J00 er ustoppelige både hjemme og borte. Det er få lag som kan true disse, og denne sesongen venter nye utfordringer med seniorspill i tredjedivisjon. (Bilde: Bodil Nysveen)

Nok en cupseier for Oppegård-jentene

Nok en gang overbeviste Oppegårds J18. Dette lover godt for årets A-lags-sesong, hvor jentene har som ambisjon å vinne serien og rykke opp!

Oppegård J00 har, mildt sagt, markert seg de siste årene langt utenfor våre kommunegrenser, og virker nærmest ustoppelige på banen, både hjemme og borte.

I tillegg til å fokusere på egne serier og cuper, skal de i tillegg til J18 også spille i dameserien.

Oppladning

De brukte derfor helgens Vestlia cup i Stovnerhallen som oppkjøring til serien i tredjedivisjon. Lagene Oppegård møtte spilte tredjedivisjon i fjor.

Jentene vant greit puljekampene mot Lillestrøm me d sifrene 26-20, og Ellingsrud 36-19.

Les også: (NESTEN) cupbombe i Sofiemyrhallen i går kveld

Seieren i semifinalen mot Ammerud ble heller aldri truet med 25-18.

Flott finale

I finalen ble det et nytt møte med Lillestrøm. Denne gangen spilte OI-jentene en bedre kamp enn sist og vant komfortabelt 30-20!

Dette lover bra for høsten når Oppegård K3 skal bryne seg på tilsvarende lag i serien.

PS! Oppegård Avis ønsker jentene lykke til i årets seniorserie, og vil komme tilbake til D3-laget til Oppegård når det nærmer seg seriestart!

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Dette er helt uakseptabelt!

Kommunen og Storebukta-utbyggeren vil sette opp en port som stenger undergangen i Theodor Hansens vei for ordinær trafikk frem til høsten. Beboere i området er i harnisk. – At utbygger ikke er villig til å betale for nødvendig sikkerhet kan ikke veltes over på oss på denne måten. Nå er det på tide at kommunen stiller seg på beboernes side og stiller ordentlige krav, sier styreleder for Tangen Vel, Jan Willem Kopperud. Les hele saken

Nyheter Digitale læringsmidler på skolen

Beroliger foresatte

– Vi har etablert sikkerhetstiltak for å hindre at personinformasjonen til elevene kommer på avveie, sier IKT-rådgiver i Oppegård, Andreas Christiansen (41). Sjekk også hva Kunnskapsdepartementet og Utdanningsdirektoratet mener om saken. Les hele saken

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen