Nok en seier for basket-gutta!

Herrelaget til Kolbotn IL basketball hadde ingen problemer mot det mindre rutinerte rekruttlaget til Nesodden basketball.

Kolbotn-Nesodden 88-35: Seiers-paraden fortsetter denne sesongen for Kolbotns basket-herrer, og det ble en sterk hjemmesier mot naborival Nesodden i Østre Greverud Idrettshall mandag kveld denne uken.

Da kampen var ferdig, stå det 88-35 på skåringstavlen, melder Kolbotn IL.

Overkjøring

Det skulle på mange måter ligge til rette for en spennende kamp etter at Nesodden spilte jevnt mot Høybråten, ett av de sterkere lagene i serien. Slik ble det ikke i ØGI,

Nesodden stilte med rekruttlaget sitt uten støtte fra de mer rutinerte andredivisjon spillerne i klubben. For Kolbotn sitt herrelag ble dette en konsentrasjonsøvelse mot et fysisk lettere og vesentlig mindrerutinert Nesodden.

I første periode kjørte Kolbotn sitt rutinerte mannskap fullstendig over Nesodden, med solid forsvar og treffer etter hvert godflyten på angrepet. Nesodden slet med å komme til sjanser i hele perioden.

PS! Saken fortsetter under bildet. Klikk play i videovinduet øverst i saken for å se glimt fra kampen!

HELT USLÅELIGE: Det virker som om det er ingenting som kan stoppe Kolbotns basket-herrer i årets sesong!
HELT USLÅELIGE: Det virker som om det er ingenting som kan stoppe Kolbotns basket-herrer i årets sesong! Foto: Privat

Mer med

Andre periode kom Nesodden inn i kampen, satte inn en mer rutinert spiller og begynte å bruke sin ungdommelige fart for å få plukke poeng. Kolbotn slet litt i denne perioden.

Tredje periode ble en ren reprise på første periode, godt forsvar og denne perioden var det gode løp med kort vei til kurv som fungerte. Siste periode startet bra for Nesodden, men Kolbotn fikk opp konsentrasjonen og tempoet, og kjørte løpet helt ut til slutten.

Kolbotn stilte med elleve spillere til denne kampen, og alle bidro gjennom kampen og holdt konsentrasjonen oppe tross svak motstand.

Arnad og Morten fikk sin debut på laget og løser sine oppgaver bra. Forøvrig besto laget av Henning, Kim, Christian, Arnad, Janno, Alan, Omar, Morten, Mads, Amir, Jon Magne og trener Martin Kahlenberg.

PS! Neste kamp blir borte mot Høybråten, søndag den 30. oktober klokken 13.30 i Furuset idrettshall.

 

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR Eiendom foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen