Nok en seier for Oppegård 2

For fjerde match på rad hentet rekruttene to poeng.

Det er ingen tvil om at Oppegård 2-damene i sjettedivisjon er inne i en god periode, etter at starten på sesongen var et noe mørkere kapittel.

Søndag møtte de Skiptvet hjemme i Østre Greverudhall. Det var en forholdsvis jevn og målfattig første omgang, før lagene kom på banen igjen for å spille andre omgang.

Bedre andre omgang

GOD FLYT: Oppegård 2 gjør det knallbra om dagen, og har skaffet seg en luke nedover på tabellen.
GOD FLYT: Oppegård 2 gjør det knallbra om dagen, og har skaffet seg en luke nedover på tabellen. Foto: Anders Nordheim Dahl

Da fant Oppegård 2-damene farten, og gjestene fra Indre Østfold hadde i grunnen lite å stille opp med mot Oppegårds kanonskyttere.

Hjemmelaget regjerte andreomgang, og kunne til slutt innkassere to poeng, og ikke minst sin fjerde seier på rad!

Neste kamp for Oppegård 2 er den lørdag den 10. desember klokken 18.05. Da venter tøffere motstand enn Skiptvet, når naborival Bjørndal kommer på besøk. De ligger på andreplass på rabellen.

Oppegård 2 ligger for øyeblikket femteplass på tabellen med åtte ppoeng, og de har nå fått en liten luke til lagene under seg.

PS! Klikk play i vindeovinduet øverst i saken for å se glimt fra helgens kamp!

Nyheter Tussetjern

Gir ny badebrygge med stupebrett til kommunen

Tre private initiativtakere har i samarbeid med Langhus Velforening igangsatte et prosjekt og en vippsaksjon for å få på plass en sårt etterlengtet badebrygge med stupebrett og stige i Tussetjern. Les hele saken

Nyheter Politiet advarer

«Kyss skoen min ellers får du bank»

I vårt politidistrikt har det i det siste vært flere hendelser hvor ungdom utsetter andre ungdom for vold. Nettpatrulje i Øst politidistrikt har i dag publisert et innlegg hvor en av politibetjentene forteller om et slikt oppdrag vedkommende var på i forrige uke. Les hele saken

Til toppen