Nok en seier for Oppegård 2

For fjerde match på rad hentet rekruttene to poeng.

Det er ingen tvil om at Oppegård 2-damene i sjettedivisjon er inne i en god periode, etter at starten på sesongen var et noe mørkere kapittel.

Søndag møtte de Skiptvet hjemme i Østre Greverudhall. Det var en forholdsvis jevn og målfattig første omgang, før lagene kom på banen igjen for å spille andre omgang.

Bedre andre omgang

GOD FLYT: Oppegård 2 gjør det knallbra om dagen, og har skaffet seg en luke nedover på tabellen.
GOD FLYT: Oppegård 2 gjør det knallbra om dagen, og har skaffet seg en luke nedover på tabellen. Foto: Anders Nordheim Dahl

Da fant Oppegård 2-damene farten, og gjestene fra Indre Østfold hadde i grunnen lite å stille opp med mot Oppegårds kanonskyttere.

Hjemmelaget regjerte andreomgang, og kunne til slutt innkassere to poeng, og ikke minst sin fjerde seier på rad!

Neste kamp for Oppegård 2 er den lørdag den 10. desember klokken 18.05. Da venter tøffere motstand enn Skiptvet, når naborival Bjørndal kommer på besøk. De ligger på andreplass på rabellen.

Oppegård 2 ligger for øyeblikket femteplass på tabellen med åtte ppoeng, og de har nå fått en liten luke til lagene under seg.

PS! Klikk play i vindeovinduet øverst i saken for å se glimt fra helgens kamp!

Nyheter Rådhuskvartalet

Dette mener politikerne om salget av rådhuskvartalet

Oppegård Avis har spurt lokalpolitikerne om rådhuskvartalet bør selges, ikke selges eller selges delvis, og hvilke formål rådhuset og rådhusparken kan brukes til hvis de forblir i kommunal eie. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Ingen trussel for miljøet

Kjemikaliene i vedlikeholdsmidlene som kommunen bruker for å vaske og polere plastisbanen er skadelige og giftige for liv i vann, ifølge produktbeskrivelsen fra leverandøren. Kommunen skriver at midlene fortynnes i vann til en slik grad at de ikke utgjør skade for miljø. Les hele saken

Til toppen