INNE I EN GOD PERIODE: Oppegårds A-lagsherrer har fin flyt for tiden.
Sport
INNE I EN GOD PERIODE: Oppegårds A-lagsherrer har fin flyt for tiden. (Bilde: Samuel Ninson)

Ny seier for Oppegård-herrene

Det er godt driv i A-laget for tiden.

Oppegård-Driv 4-3: Oppegårds A-lag for herrer i femtedivisjon møtte Driv hjemme på Østre Greverud kunstgress torsdag den 8. juni, og det endte opp  med seier og samtlige poeng til krigerne i gult og sort.

Gårsdagens seier gjør at Oppegård har plassert seg på syvendeplass på tabellen med ti poeng etter åtte spilte kamper. Oppegård har så langt i år tre seiere, en uavgjort og fire tap.

Klart for cupoppgjør

Dersom du har lyst til å se Oppegård-herrene i aksjon, er det ikke lenge til neste gang du kan det, for i helgen er det klart for runde to i OBOS Cup for menn 2017.

Søndag den 11. juni klokken 14.00 kommer nemlig Lindeberg på besøk på Østre Greverud kunstgress.

Lindeberg er et lag som ligger nederst i sjettedivisjon, så dette er en kamp Oppegård i utgangspunktet skal ha full kontroll på.

Les også: God flyt for Kolbotns A-lag for tiden

Neste hjemmekamp i serien for Oppegård er den 19. august klokken 20.15 på Østre Greverud kunstgress. Da kommer Høybråten/Stovner på besøk. Før dette igjen er det to borteoppgjør mot henholdsvis Nordstrand 2 og Wam-Kam i vente.

Wam-Kamp ligger på fjerdeplass på tabellen, og byr nok på tøffere motstand enn hva Driv gjorde i går. Hva gjelder Høybråten/Stovner så ligger de rett over Driv på tabellen, altså nest nederst, så også her bør Oppegård kunne dra i land seieren.

Til toppen