DØDSULYKKE I OPPEGÅRD: Føreren av motorsykkelen omkom på stedet.

Nyheter MC-ulykke på Gamle Mossevei

DØDSULYKKE I OPPEGÅRD: Føreren av motorsykkelen omkom på stedet. (Foto: Oppegård Avis)

19-åring omkom i MC-ulykke på Gamle Mossevei

En 19 år gammel mann fra Oslo omkom etter en singelulykke på Gamle Mossevei onsdag kveld.

– Det var en singelulykke på motorsykkel. Dessverre sto ikke livet til å redde. 19-åringen fra Oslo ble bekreftet omkommet på stedet, sier operasjonsleder Kari Monsen i Øst politidistrikt.

Hun sier politiet fikk inn første melding klokken 18:02. Hendelsen skjedde i en sving i nordenden av Gjersjøen, rett nord for Tyrigrava. Det er like ved fjellet der epleskrott-taggen var.

– Pårørende til den omkomne MC-føreren er varslet. Ingen andre kjøretøyer var involvert i hendelsen. På nåværende tidspunkt vil vi ikke gå ut med mer informasjon om den eventuelle årsaken til ulykken og selve hendelsesforløpet, sier Monsen.

Forrige dødsulykke i 2017

Forrige dødsulykke på samme sted skjedde i januar 2017 da en ung bilist fra Kolbotn omkom etter at han kjørte i fjellveggen. Likevel karakteriserte ikke politiet denne strekningen som mer ulykkesbelastet enn andre strekninger i området.

– Det har tidligere skjedd flere trafikkulykker på Gamle Mossevei, men ut fra min egen erfaring er den aktuelle strekningen ikke mer ulykkesbelastet enn mange andre i Follo, sa operasjonsleder Gisle Sveen i Øst politidistrikt til Oppegård Avis i 2017.

Les også: Motorsykkelvelt ved Tyrigrava

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyheter Oljeutslipp til Tussetjern

Avdekket nye typer olje i Tussetjern – Fraråder fortsatt bading

Det er fortsatt olje i Tussetjern og det er synlig oljefilm på vannet ved strandsoner etter lekkasje av hydraulikkolje for over en måned siden. Forrige uke ble det også avdekket nye typer olje som tyder på oljeforurensning fra vakuumpumper og kompost. Les hele saken

Til toppen