NUMMER TRE: Episode tre er ute nå!
Nyheter
NUMMER TRE: Episode tre er ute nå!

– Alle gode ting er tre!

Podcast-eventyret til Oppegård Avis lever videre. Nå er episode tre ute - akkurat i tide til turen hjem fra jobb!

Som vi allerede har skrevet noen saker om tidligere, så har Oppegård Avis lansert vår egen podcast. Målet med "Uka med Oavis" er å presentere innholdet i avisen på en annerledes og kanskje mer uformell måte.

HØRES VI?: Slik ser vi ut i podcast-appen til Apple-produkter.

Tilbakemeldingene på de to første podcastene har vært veldig positive, så vi har igjen vært i studio for å snakke om løst og fast.

En bro av plast

Blant annet snakker vi om flyttingen av elevene på Kolbotn Skole, ukas ny-ord "Frilutfsbro", skepsisen til at denne skal lages av plast (!) og at Oppegård har en rykende fersk Emmy-vinner. 

Ja, også har redaktøren fått akutt gåsehud igjen!

Hør episoden fra avspilleren under, eller last den ned til telefonen din eller nettbrettet ditt, der du vanligvis hører podcast. Du finnes oss nemlig på alle flater, det vil si Spotify. iTunes og Buzzsprout. Søk bare etter "Uka med Oavis" så dukker vi opp.

Håper vi høres!

Nyheter Tvillingbyene Ski og Kolbotn

– Nordre Follo skal være like bra enten du bor i nord eller syd, øst eller vest

For en uke siden skrev Anne Elisabeth Henriksen (66) fra Kolbotn et innlegg om gjengrodd Kolbotn torg og velstelt Ski torg, og ba ordføreren og varaordføreren om å svare på innlegget. Her kan du lese svaret. Les hele saken

Til toppen