Alle ville ha kake da Mega åpnet

Gratis kake skapte lang kø! Se video og bilder fra åpningen på Kolbotn torg.

Torsdag kl 12 gjenåpnet Coop Mega på Kolbotn torg. Mange hadde allerede fått med seg snikitten oavis.no publiserte dagen før, men torsdag formiddag  var det masse folk på senteret, og alle skulle tydeligvis på åpningen av Coop Mega. 

Foruten mange åpningstilbud, var det mange som benyttet seg av tilbudet om gratis kake. Butikksjef Elin Andersson forteller at det er bestilt inn 15 store marsipankaker til åpningsdagen. Da oavis.no snakket med henne en halvtime etter åpning, var allerede kake nummer tre åpnet. 

– Dette er over all forventning, men selvsagt utrolig gøty at så mange kunder kommer til åpningen vår, sier Andersson. 

Øverst kan du se video av kakekøen, og under her, kan du se en liten bildekarusell. Kanskje du finner naboen på butikkåpning? 

KAKEFEST: Butikksjef Elin Andersson (t.v.) måtte steppe inn for å hjelpe til med kakeutdelingen på åningsdagen. (Foto: Sigbjørn Vedeld)
rptnb

Leserinnlegg

Kommunevalget 2019 var også et personvalg – hva lærte og vil Høyre og FrP?

"Vi har ved dette valget ikke kunnet stryke kandidater, men Høyre bør ta inn over seg at velgerne ikke ønsket Høyres kandidat og at oppslutningen om partiet har sunket fra 37.5 prosent til 29.9 prosent. Thomas Sjøvold og hans partiregime i Oppegård har sin del av ansvaret for dette", skriver Gunnar Sveen fra lokalbevegelsen OppegårdsVenner i sitt leserinnlegg. Les hele saken

Nyheter Politisk plattform for Nordre Follo

– Trist at FrP tyr til "fake news"

Gruppelederen for Arbeiderpartiet i Nordre Follo, Oddbjørn Lager Nesje, sier det er trist at FrP tyr til "fake news" i sitt angrep på flertallet i Nordre Follo når de sår tvil om flertallet skal bygge svømmehall på Kolbotn. Les hele saken

Til toppen