ALVORLIG ULYKKE: En alvorlig arbeidsulykke har funnet sted på en byggeplass på Kolbotn. (Illustrasjonsfoto)
Nyheter
ALVORLIG ULYKKE: En alvorlig arbeidsulykke har funnet sted på en byggeplass på Kolbotn. (Illustrasjonsfoto) (Bilde: Yana Stubberudlien)

Alvorlig arbeidsulykke på Kolbotn

Politiet melder på Twitter at det har oppstått en arbeidsulykke på en stor byggeplass på Kolbotn.

Politiet melder på Twitter at en ansatt skal ha fått benet sitt i klem på en byggeplass på Kolbotn. Den skadde skal ha sittet i en skuff på en hjullaster og fått benet sitt i klem mot en bil. 

Politiet opplyser om at ambulanse og politi er på stedet og at Arbeidstilsynet varsles og at politiet gjør åstedsundersøkelser. 

Ifølge politiet er det en stor byggeplass hvor det bygges leiligheter at ulykken skal ha skjedd. På Twitter melder de at den skadde tas hånd om av helsevesenet og at skaden i benet er alvorlig. 

Nyheter Rådhuskvartalet

Dette mener politikerne om salget av rådhuskvartalet

Oppegård Avis har spurt lokalpolitikerne om rådhuskvartalet bør selges, ikke selges eller selges delvis, og hvilke formål rådhuset og rådhusparken kan brukes til hvis de forblir i kommunal eie. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Ingen trussel for miljøet

Kjemikaliene i vedlikeholdsmidlene som kommunen bruker for å vaske og polere plastisbanen er skadelige og giftige for liv i vann, ifølge produktbeskrivelsen fra leverandøren. Kommunen skriver at midlene fortynnes i vann til en slik grad at de ikke utgjør skade for miljø. Les hele saken

Til toppen