SUPERGLAD VINNER: Anine Johnsen (med diplom) stakk av med seieren i fotokonkurransen. Her ser du et bilde fra utdelingen. Thomas Sjøvold (t.v.) var tydelig stolt av vinneren, og det var også juryleder Sigurd Røisland. Du ser også Sivert Magnussønn Lunde, Ghovfran Alnasan, Klas Bergersen og Engenie Lyra Aurora Jacobsson.
Nyheter
SUPERGLAD VINNER: Anine Johnsen (med diplom) stakk av med seieren i fotokonkurransen. Her ser du et bilde fra utdelingen. Thomas Sjøvold (t.v.) var tydelig stolt av vinneren, og det var også juryleder Sigurd Røisland. Du ser også Sivert Magnussønn Lunde, Ghovfran Alnasan, Klas Bergersen og Engenie Lyra Aurora Jacobsson. (Bilde: Jan Walbeck, Oppegård kommune)

Anine fra Hellerasten vant fotokonkurranse

Gikk til topps i Rotarys fotokonkurranse og stakk av med storpremie til klassen!

Kolbotn Rotaryklubb satte «Vennskap» som tema for årets fotokonkurranse blant 8. trinn i Oppegård-skolene. To skoler deltok og vinnerbildet fikk 5.000 kroner, som går felles til klassen.

– Elevene har alle jobbet godt med oppgaven, og det er tydelig at dere har tenkt godt gjennom hvordan dere skulle løse den. Å beskrive en følelse eller tilstand ved hjelp av et kamera er ikke lett, for det heter jo at et bilde sier mer enn tusen or, står det å lese, sier juryens formann Sigurd Røisland. 

VINNERBILDET: Her ser du vinnerbildet i konkurransen.
VINNERBILDET: Her ser du vinnerbildet i konkurransen. Foto: Copyright: Jan Walbeck

Før sjekken ble delt ut, ble begrunnelsen til juryen lest opp.

En klar seier til Anine Johnsen fra Hellerasten skole, melder Oppegård kommune på sine hjemmesider.

Til å dele ut førstepremien var ordfører Thomas Sjøvold invitert.

Les også: DNT Ung er i gang, så er du ung nok, så meld deg på!

Sjøvold leste juryens begrunnelse og forteller at vinnerbildet uttrykker temaet vennskap på en utmerket måte.

– Det illustrerer vennskap ikke bare mellom to personer, men mellom flere. Det gir uttrykk for nærhet, fellesskap, samhold og styrke. Vennskapet understrekes også ved vennskapsbåndene rundt håndleddene. Ideen er god og det ligger en god del forberedelse bak dette bildet, var juryens klare tale om vinnerbildet.

Du kan lese mer om alle bildene som var nominert på kommunens hjemmesider.

Til toppen