NYE LOKALER: Børre Jensen og Carina Jensen er svært fornøyde med sine nye lokaler i Sofiemyrveien 6. De håper mange tar turen innom Lørdag 18. august for å se hva de har å tilby.
Nyheter
NYE LOKALER: Børre Jensen og Carina Jensen er svært fornøyde med sine nye lokaler i Sofiemyrveien 6. De håper mange tar turen innom Lørdag 18. august for å se hva de har å tilby. (Foto: Veronica Grude Docker)

Åpent hus i nye lokaler

Yogastudioet iyoga har byttet base fra Sønsterudveien til Håndverkshuset i Sofiemyrveien.  Fredag 17. og  lørdag 18 august inviterer de til «grand opening» og åpent hus i splitter nye lokaler.

Yogastudioet iYoga holdt tidligere til i Sønsterudveien 26. Nå har de flyttet mattene sine til større lokaler i Håndverkshuset i Sofiemyrveien 6. Fredag 17. og lørdag 18. august invitererer de til ny-åpning.

–  Det her er jo kliss nytt. Det er er delikat og jeg synes vi har fått til den avslappede stemningen vi hadde i de gamle lokalene, sier Carina Jensen, medeier i iYoga.

Drømmekonsert

Fredag 17. august mellom 19.00 og 21.30 inviterer de til «Dream(ing) concert» med musiker og yogalærer Massimo Barberi.

Les også: Stiller ut giclée

– Da ligger man og hører på, så leser han dikt innimellom. Her kan man helt roe ned, det er yoga og kultur sammen, forteller Jensen entusiastisk.

Lørdag 18. august mellom 10.00 og 16.00 blir det åpnet hus for alle som vil stikke innom.

NYE LOKALER: Det har blitt flere nye tilskudd til Sofiemyrveien 6 i det siste. Nå har også iYoga flyttet inn i Håndverkshuset. Foto: Veronica Grude Docker

– Man kan ta en kopp kaffe, snakke litt og hilse på noen av lærerne. Vi har program som går hver hele time. Lørdagen er alt gratis så da kan alle komme. De er litt for store og små, klasser som kan passe for alle. Man kan komme å titte hvis man vil, eller være med på forskjellige ring gjennom dagen. Har man aldri gjort yoga før, kan man teste det ut, sier Jensen.

Det er blant annet familieyoga, mediyoga, sakte styrke iYoga og iLøping på programmet.

Løpegrupper

Børre Jensen er ansvarlig for iLøpingen og forklarer at det er løpegrupper hvor alle kan bli med.

Les også: Solid i golf-NM

– Det er lettere å komme seg over dørstokkmila når man løper sammen med andre.  
Den varer en time fra opmøte til slutt, og det legges opp ofte til intervalltrening. Man trenger ikke være i lik form, det er fokus på mestring, men likevel skal du oppleve at du får pushet litt grenser, sier han.

Fin beliggenhet

De er begge enige i at de ny lokalene byr på mer sosialt samvær,nå som de har et større oppholdsrom. Her kan man ta en kaffe eller en kjapp prat, eller bare sitte og roe ned med en kopp te. De håper også at de som tror yoga ikke er noe for dem, kan komme å utforske hva det egentlig er.

–  Vi vil få folk til å prøve ut litt. Vi prøver å ha et miljø hvor man kan komme som man er og å ha litt igjen for være her. Mange opplever at yoga er noe helt annet enn de trodde, avslutter de.

Nyheter Nytt helsesenter på Trollåsen

Fikk avslag fra Fylkesmannen

Etter en naboklage har Fylkesmannen satt en foreløpig stopper for byggingen av et nytt helsesenter på Trollåsen. Avslaget fra Fylkesmannen gjør at prosjektet skal utsettes ytterligere i påvente av en ny omregulering av tomten. Les hele saken

Nyheter Sumpskogen ved Storebukta

– En hån mot naturen

Leder i Naturvernforbudet i Nordre Follo, Mariella Nora Isabella Filberg Memo, reagerer sterkt på anleggelse av den nye gangveien inne i den rødlistede sumpskogen ved Storebukta. – Verken utbyggeren eller kommunen ved Vei og Park har faglig kompetanse til å vurdere felling av trær der, sier hun. Les hele saken

Til toppen