Åpnet ny butikk på Vinterbro

Kolbotn Klær har vokst seg større. Nå satser Barbro Ottesen Muri på stor, ny butikk på senteret.

Siden Barbro Ottesen Muri overtok driften av Kolbotn Klær, har den populære klesbutikken vokst og blitt mer og mer populær. 

Nå har konseptet tatt skrittet også ut av Oppegård.

Stor butikk

STOLT: Mye hardt arbeid ligger bak butikken som Barbro Ottesen Muri nå har etablert på Vinterbro senter.
STOLT: Mye hardt arbeid ligger bak butikken som Barbro Ottesen Muri nå har etablert på Vinterbro senter. Foto: Anders Nordheim Dahl

I går åpnet Kolbotn Klær Vinterbro. Klokken 16.00 torsdag den 16. september kunne Ottesen Muri endelig åpne 265 kvadratmeter med moteklær av alle de feteste merkene.

Den nye butikken for i første omgang seks ansatte, i tillegg til at Ottesen Muri skal arbeide begge steder. 

Butikkeieren er tydelig, og med god grunn, stolt av sin nye butikk, som ekspanderer motekonseptet hennes også utenfor Oppegårds grenser.

– Det er klart at dette er stort. Da jeg satte nøkkelen inn i porten og åpnet, var det et svært emosjonelt øyeblikk for meg. Dette er en stor satsing for meg. VI har jobbet knallhardt de siste ukene for å få ting klart til åpning, og jeg er veldig fornøyd med resultatet, sier Ottesen Muri, mens kundene strømmer inn for å se hva hun har bygget. 

PS! Artikkelen fortsetter under bildet!

STORT: Den nye butikken er på 265 kvadratmeter.
STORT: Den nye butikken er på 265 kvadratmeter. Foto: Anders Nordheim Dahl

Fortsetter på Kolbotn

Etableringen på Vinterbro kommer i tillegg til hovedbutikken på Kolbotn, som Ottesen Muri overtok i 1982. Butikken på Kolbotn har skapt seg et kjent navn selv utenfor Oppegårds grenser, og nå håper Ottesen Muri at nyetableringen på Vinterbro skal styrke merkenavnet på butikken hennes ytterligere.

MYE KLÆR: Kolbotn Klær Vinterbro har et stort utvalg av klær både for ham og henne.
MYE KLÆR: Kolbotn Klær Vinterbro har et stort utvalg av klær både for ham og henne. Foto: Anders Nordheim Dahl

– Vi vil med denne etableringen få en sterkere posisjon og bli mer tilgjengelige for kunder også utenfor Kolbotn, sier Ottesen Muri.

Hun understreker at selv om mye arbeid er gjort til nå, er det nå at hverdagen starter.

– Å åpne en ny butikk er ikke bare å lage et fint lokale og tenke at ting går av seg selv. Jeg har store ambisjoner her, og det er nå som butikken har åpnet at det virkelig harde arbeidet starter. Jeg har som mål å omsette for et tosifret millionbeløp i løpet av de to første årene. Det har jeg ståltro på at vi skal klare, og så håper jeg at butikken vil få mange kunder, både fra og utenfra Kolbotn, avslutter Ottesen Muri.

Til toppen