MYE SOM SKJER: Det skal bygges ut stort på Trelasttomta og Skogsåsen fremover, og nå starter arbeidet med infrastruktur for området. Det vil blant annet merkes i Tverrveien.
Nyheter
MYE SOM SKJER: Det skal bygges ut stort på Trelasttomta og Skogsåsen fremover, og nå starter arbeidet med infrastruktur for området. Det vil blant annet merkes i Tverrveien. (Bilde: Veronica Grude Docker)

Arbeid med ny infrastruktur starter snart i Tverrveien

Nå starter snart arbeidet med vei, vann og avløp på "nye" Myrvoll.

JM Norge skal snart i gang med utbygging på Myrvoll/Ekornrud, altså på Trelasttomta og Skogsåsen.

I den forbindelse starter arbeidet med etablering av ny infrastruktur, altså vei, vann og avløp, i løpet av kort tid.

JM Norge har engasjert Isachsen Entreprenør AS til dette arbeidet. Entreprenøren begynner å sette opp konteinere og maskiner til rigg på kommunens eiendom mellom Bakkeveien og jernbanen.

Les også: Se hvordan det blir på Skogsåsen

– I forbindelse med dette vil det forekomme en del tungtransport inn og ut av tomten. Dette arbeidet vil skje på hverdager og innenfor normal arbeidstid, opplyser virksomhetsleder i UTE, Heidi Tomten.

Oppegård kommune overtar etablert infrastruktur når dette er ferdigstilt fra utbyggers side.

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen