I NORGESKLASSE: Leder av Skoda Autoria Kolb otn, Preben Strøm-Wilhelmsen, og bilselger Ole Henrik Storeheier, viser stolt frem prisen de vant for to uker siden: Årets beste innen salg.  Kundene har gitt dem toppscore, og    de kan skryte av å være Norges beste Skoda-forhandler innen salg og kundetilfredshet.
Nyheter
I NORGESKLASSE: Leder av Skoda Autoria Kolb otn, Preben Strøm-Wilhelmsen, og bilselger Ole Henrik Storeheier, viser stolt frem prisen de vant for to uker siden: Årets beste innen salg. Kundene har gitt dem toppscore, og de kan skryte av å være Norges beste Skoda-forhandler innen salg og kundetilfredshet. (Foto: Synnøve Sundby Fallmyr)

Autoria Kolbotn er Norges beste!

Lørdag 6. januar fikk Autoria Kolbotns Skoda-avdeling beskjeden: De er Norges beste på kundetilfredshet!

Det var fest på Gardermoen for to uker siden, for da hadde Skoda sitt årlige kick-off; et arrangement som samler alle 42 Skoda-forhandlere på ett sted.

I forbindelse med dette, blir det delt ut forskjellige premier, og de tre jeveste er Årets beste forhandler, Årets beste innen salg, og Årets beste innen service.

Best med kundene

Og vår egen Autoria Kolbotn Skoda stakk avgårde med prisen for best kundetilfredshet på salg av nybil, altså Årets beste innen salg.

Les også: Fikk bilen svidd av nødrakett

– Det er utrolig morsomt å ha vunnet denne prisen, svarer leder av Skoda, Prebem Strøm Wilhelmsen og bilselger Ole Henrik Storeheier. Med seg på laget har de flere kolleger, blant annet gutta på verkstedet.

Saken fortsetter under bildet. 

TI TIL TOPPS: Her står alle de som representerte Autoria Kolbotn Skoda under Skodas kick off på Gardermoen første helgen i januar.  Bilde: Kilian Munch

Rørende øyeblikk

– Den jeveste prisen er å vinne Årets forhandler, som vi er blitt nominert til to år på rad. I år vant vi jo prisen for kundetilfredstilthet, og det var kjempemoro! Jeg fikk faktisk tårer i øynene, sier Storeheier.

Sammen med ni andre fra Autoria Kolbotn (som også selger Volkswagen, Kia, Renault og Dacia, i tillegg til Skoda), mottok Strøm-Wilhelmsen og Storeheier prisen.

Les også: Gaseller på hjul

De konkurrerte mot 41 andre forhandlere i det ganske land.

– Det flotteste er at det er kundene våre som har gitt oss denne prisen. Vi vil være best lokalt her i Oppegård, men det er tydelig at dette engasjementet har spredd seg nasjonalt!

Saken fortsetter under bildet. 

I NORGESKLASSE: Leder av Skoda Autoria Kolb otn, Preben Strøm-Wilhelmsen, og bilselger Ole Henrik Storeheier, viser stolt frem prisen de vant for to uker siden: Årets beste innen salg. Kundene har gitt dem toppscore, og de kan skryte av å være Norges beste Skoda-forhandler innen salg og kundetilfredshet. Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr

Vil bli Årets forhandler

Nå satser de på å vinne Årets forhandler neste år. Men det er ikke prisen som gjør at de jobber så hardt.

Les også: 16 Oppegård-bedrifter ble gaseller i fjor

– Vi jobber jo for å være best hver dag. Hvis man bare skal jobbe for priser, blir det et veldig langt år, sier de to.

Solgt mer enn forventet

Det er ikke bare med selve tilfredsheten de gjør det bra. De har solgt 49 biler mer enn importøren hadde forventet!

PERSONLIG: Skoda vil være et merke som viser omtanke og omsorg for kunden, forklarer Strøm-Wilhelmsen. Foto: Skoda

– De forventet at vi skulle selge 92 biler i løpet av året, men vi har solgt 141 biler! Sier de stolt.

Les også: Eie eller leie?

De forklarer at dynamikken mellom selger og leder er god, og at de samarbeider godt.

– Skoda vil profilere seg som merket for omtenksomhet og omsorg for kunden. Vi vil ikke bare tenke på salg, men at vi skal selge riktig produkt til riktig person. Vi vil være personlige og nære, forklarer de to.

Kanskje det er nøkkelen?

Fakta om Autoria Kolbotn

  • Selger Volkswagen, Kia, Renault og Dacia, i tillegg til Skoda.
  • Skoda-avdelingen med leder Preben Strøm-Wilhelmsen og selger Ole Henrik Storeheier vant prisen for Årets beste kundetilfredshet under Skoda Norges kick off på Gardermoen helgen 5.-7. januar.
  • Det er flere priser, men de tre jeveste er Årest beste nybil salg (som Autoria Kolbotn vant), Årets beste service, Årets beste forhandler. Den aller jeveste prisen er sistnevnte, skal vi tro Storeheier og Strøm-Wilhelmsen.
  • Autoria Kolbotn selger brukte og nye biler.
  • Autoria har forhandlere på Sofiemyr (Kolbotn), og i Ski.
  • Var tidligere Oppegård Bil, Motorsenteret Ski og Torp Auto. Sammen har de blitt Autoria.

Nyheter Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

Ja eller nei til eiendomsskatt i Nordre Follo?

Verken Oppegård eller Ski har eiendomsskatt i dag. Om du skal betale eiendomsskatt, og hvor mye du skal betale, blir opp til lokalpolitikerne i Nordre Follo. Sjekk hvilke partier er for og mot innføring av eiendomsskatt, og hvilke argumenter de har. Les hele saken

Nyheter Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

Bekymret for millioner av skattepenger som forsvinner fra Nordre Follo

Arne Christian Pettersen fra Oppegård syd synes det er urettferdig at Oppegård og Ski sender mange millioner kroner ut hvert år som følge av inntektsutjevning. I forbindelse med dette ba han Oppegård Avis om å stille et konkret spørsmål til alle partiene som stiller til valget i Nordre Follo. Les hele saken

Til toppen