FÅ METER: Det er fortsatt gode skiforhold på Østre Greverud, men det er få meter å ta av som må deles.
Nyheter
FÅ METER: Det er fortsatt gode skiforhold på Østre Greverud, men det er få meter å ta av som må deles. (Bilde: Oppegård IL)

Ber folk vise hensyn i skiløypen på Østre Greverud

Skigruppen i OI har en melding til turgåere, hundeeiere, akebrett-fantomer og "desperate mannfolk som trener til Birken".

Skigruppen i Oppegård IL består av mange aktive utøvere, og nå ber de folk om å ta hensyn i den lille skiløypen som er igjen på Østre Greverud, da treningstidene og antall metere med treningsmuligheter er få.

Oppegård ILs hjemmeside, har de nå lagt ut noen retningslinjer for bruk av anlegget. Her er et utdrag fra disse:

Medlemskap i Skiforeningen

SNØSJEFEN: Det er Terje Martinsen i Skiforeningen som har ansvaret for snøproduksjonen og vedlikeholdet av det flotte anlegget på Østre Greverud.
SNØSJEFEN: Det er Terje Martinsen i Skiforeningen som har ansvaret for snøproduksjonen og vedlikeholdet av det flotte anlegget på Østre Greverud. Foto: Anders Nordheim Dahl

Før du så mye som tenker på å sende barna dine på ski på Golfbanen - eller du har tenkt deg en tur selv - bør du melde seg inn i Skiforeningen!

Som ett av få steder på Østlandet har det vært skiføre i lang tid på Greverud, og dette kan vi takk våre venner i Skiforeningen for. Ett familiemedlemskap koster 895 kroner.

Generell bruk

Anlegget er åpnet for alle som ønsker å gå på ski. Oppegård IL har bistått Skiforeningen med nattevakter til snøproduksjonen og klubben ønsker disponere anlegget fritt tirsdager og torsdager fra kl. 18.00 til 21.00. I dette tidsrommet er det rundt 100 barn/ungdomer som har organisert trening i anlegg.

Skigruppen henstiller alle andre klubber, turgåere og desperate mannfolk som trener til Birken om å ikke legge treningene sine på nevnte tidspunkt. 

Karusellrenn

Følgende tirsdager er det Karusellrenn på Golfbanen; 10. januar, 17. januar , 24. januar og 7. februar.

Skigruppen håper at flest mulig blir med på disse rennene. Klikk her for å melde deg på!

Akebrett og lek

Skigruppen  ber om at de som vil bruke akebrett eller lignende holder seg til området i "akebakken" .

Her er man mer enn velkommen til å drive skilek og lignende. Vennligst ikke gjør dette i langrennsløypen.

Hunder og gåtur

Ta gjerne med hunden din til Golfbanen, men hold den langt unna alt som heter langrennsløyper og akebakken. Og skal du gå deg en tur på beina så er det fint om du ikke gjør dette i løypene. 

PS! Husk å melde seg inn i Skiforeningen - uten deres bidrag hadde vi ikke hatt snø på Golfbanen!

Nyheter VA-anlegg på Svartskog

Ny budsjettsprekk: Fra 47 til 120 millioner kroner på fem år

Det kommunale vann- og avløpsanlegget, som bygges nå fra Hvervenbukta i Oslo og til og med Bålerud, er beregnet til å koste betydelig mer enn for fem år siden. Sjekk hvem som skal betale for investerings- og merkostnaden for dette prosjektet. Les hele saken

Debatt Kommunevåpen: Havreakset vs. salamanderen

Salamanderen som Nordre Follos kommunevåpen?

"Det ville vært som et lite julemirakel om Salamanderen – folkets favoritt – gjenoppstod fra de døde og likevel ble Nordre Follos kommunevåpen", skriver kommunestyrerepresentant for MDG i Nordre Follo, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Nyheter Kommunesammenslåing om 22 dager

Beholder kun Vei og park på Sofiemyr – midlertidig

De kommunaltekniske virksomhetene i Oppegård og Ski er på flyttefot. Ansatte i Vei og park skal fortsatt være på Sofiemyr frem til miljøstasjonen utvides om ett år, mens 22 ansatte fra Vann og avløp må flytte til Ski. Les hele saken

Til toppen