ØNSKER KONTAKT: Politiet ønsker at passasjerene på den aktuelle bussen melder seg.
Nyheter
ØNSKER KONTAKT: Politiet ønsker at passasjerene på den aktuelle bussen melder seg. (Bilde: )

Ber passasjerene melde seg

Politiet ber om at de passasjerene som var på bussen da en kvinne ble påkjørt, onsdag den 8. februar ved Sofiemyr senter, melder seg til politiet.

Morten Granerud, etterforskningsleder i Øst politidistrikt etterlyser passasjerene som var på bussen da ulykken inntraff onsdag formiddag. 

– Passasjeren på denne bussen ønsker vi at melder seg hos oss, slik at vi får avhørt de og snakket med de rett og slett, sier Granerud.

Han presiserer at det ikke har vært mange på bussen, slik at de derfor ønsker kontakt med alle.

– Det er et fåtall personer, så alle som har vært på bussen bør ta kontakt med oss.

ETTERFORSKER FORTSATT: Politiet ønsker at passasjerer melder seg til Øst politidistrikt for å komme videre i etterforskningen.
ETTERFORSKER FORTSATT: Politiet ønsker at passasjerer melder seg til Øst politidistrikt for å komme videre i etterforskningen. Foto: Anders Nordheim Dahl

Ikke fått snakke med kvinnen

Politiet var klare til å snakke med den påkjørte kvinne i dag, men melder at det ikke har vært mulig å få til.

– Vi var klare, men det lot seg ikke gjøre av helsemessige årsaker, sier Granerud. 

Føreren av bussen har til nå kun blitt avhørt kort og ikke kunne gi mye informasjon, ettersom han ikke har merket hendelsen. Politiet opplyser om at de vil snakke med bussjåføren nærmere.

– Det blir vurdert fortløpende når i får snakke med ham, forhåpentligvis i løpet av neste uke, sier Granerud. 

Debatt Utbygging på Myrvoll

Antropocen på Myrvoll

"Utbyggingen på Myrvoll får stå som et skrekkens eksempel, der store områder med natur er utradert rundt det som skulle og burde være en utbygging konsentrert på den gamle Trelasttomten, men som til de grader este ut over sine bredder og medførte masseødeleggelse", skriver leder for Naturvernforbundet i Oppegård, Mariella Nora Isabella Filberg Memo, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen