PROMILLE: En kvinne kjørte med promille natt til søndag og krasjet i et autovern. Dette bildet er tatt ved en promillekontroll i Kongeveien.
Nyheter
PROMILLE: En kvinne kjørte med promille natt til søndag og krasjet i et autovern. Dette bildet er tatt ved en promillekontroll i Kongeveien. (Veronica Grude Docker)

Beruset dame kjørte i autovernet

En dame fra Follo kjørte i autovernet i Valhallaveien på Sofiemyr, natt til søndag 12. november.

 En dame i 40-årene fra Follo-området kjørte natt til søndag av veien og inn i et autovern i Valhallaveien på Sofiemyr. Kvinnen skal ha vært beruset, men ikke skadet.

– Vi fikk melding fra et sivilt vitne 01.17 om at en bil hadde kjørt i autovernet. Nødetatene rykket ut ti lstedet, men det var ikke dramatisk. Damen som kjørte var ikke skadet, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Børge Løge. 

Les også: 40 (!) tatt i kontroll på Svartskog

Kvinnen ble sjekket av ambulanse på stedet opplyser politiet. 

– Hun hadde promille, og ble tatt med inn på stasjonen for videre prøvetaking, sier Løge. 

Damen skal ha hatt betydelig promille, høyt over tillat verdi, og det er opprettet sak med førerkortbeslag, opplyser politiet. 

Nyheter Farlige forbikjøringer

Kongeveien minutt for minutt

Bussjåførene fortsetter å bruke bussholdeplassen ved klubbhuset på Sofiemyr som hvileplass. Dette fører til mange farlige forbikjøringer og nestenulykker på stedet. Torsdag 10. januar fulgte Oppegård Avis trafikken i Kongeveien minutt for minutt i snaut tolv timer for å dokumentere situasjonen på stedet. Sjekk videoen i saken! Les hele saken

Til toppen