BLÅSTE AVGÅRDE: Den estiske mannen som ble stoppet på E6 lørdag  kveld, blåste i fartsgrense og promille.
Nyheter
BLÅSTE AVGÅRDE: Den estiske mannen som ble stoppet på E6 lørdag kveld, blåste i fartsgrense og promille. (Bilde: Veronica Grude Docker)

Fyllekjørte i 160 km/t på E6!

En østeuropeisk mann i slutten av 30-årene hadde det fryktelig travelt lørdag kveld da han blåste i fart og alkohol.

Sent på lørdag kveld var en 39 år gammel estisk mann både full og i full fart på E6. Utrykningspolitiet (UP) stoppet mannen klokken 22.50 lørdag kveld, da han blåste forbi i 160 kilometer i timen.

Beruset fører mistet førerkortet

Mannen kunne ikke blåse i konsekvensene da alkoholmeteret slo ut. Det  var en vanlig trafikkovervåking av UP på E6, i nordgående retning mot Oslo, som fanget opp den fartsglade og berusede mannen.

– Når de stoppet han måtte han blåse i alkoholmeter og det slo ut. Da ble det gjort en blåseprøve på politistasjonen, den slo ut på 0.67, opplyser operasjonsleder i Øst politidistrikt, Per Olav Tjore.

Les også: Falske pengeinnsamlere samlet inn penger til seg selv!

Den estiske mannen, som kjørte en estisk registrert bil,  mistet førerkortet og ble anmeldt, opplyser politiet. 

– De har gjort en måling på 160 kilometer i timen, det betyr at han antakeligvis har kjørt enda fortere. Det har gått ganske krast, sier Tjore.  

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR Eiendom foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen