IKKE BARE ALKOHOL: Det er generelt mindre rus nå, men dog flere typer, skal vi tro politiet. Bildet er tatt i forbindelse med en annen sak.
Nyheter
IKKE BARE ALKOHOL: Det er generelt mindre rus nå, men dog flere typer, skal vi tro politiet. Bildet er tatt i forbindelse med en annen sak. (Foto: Peder Blümlein)

Beslagla narkotika hos russen

Politiet rykket ut i forbindelse med slagsmål - fant narkotika.

Det var i forbindelse med russeslagsmålet som politiet fikk melding om klokken 04:20 på Sofiemyr i natt at politiet beslagla narkotika hos russen. 

– Det er snakk om små mengder, men dog. Vi fant extacy og noe vi tror var kokain, sier oppdragsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt. 

Les også: Russ angrep russ

Det var fem russebusser tilstede da politiet ankom Sofiemyrveien 12. 

Mindre alkohol - mer narkotika

Han forteller om nye trender blant russen. 

– Ungdom er mer kunnskapsrike når det gjelder narkotika nå i forhold til før, og det er generelt mindre rus blant ungdom. Men vi i politiet ser dessverre nye trender hvor ungdom nå bruker annen type narkotika, og ikke "bare" alkohol, sier Marstad. 

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Kjører anleggsvannet fra Storebukta til Vestby

Etter krav fra Fylkesmannen ble det langvarige utslippet fra Storebukta-prosjektet til Kolbotnvannet stoppet onsdag forrige uke. Utbyggeren kjører nå anleggsvannet fra Storebukta til en lanbrukseiendom i Vestby hvor vannet oppbevares i en tett tank. Les hele saken

Nyheter Prisøkning fra 27. januar

Ruter øker billettprisene

Førstkommende søndag kommer den årlige prisendringen fra Ruter som innebærer en prisøkning på de fleste billettyper. Samtidig endres aldersgrensene for barn og ungdom slik at barn under seks år reiser gratis og ungdom betaler barnebillett frem til fylte 18 år. Les hele saken

Til toppen