IKKE BARE ALKOHOL: Det er generelt mindre rus nå, men dog flere typer, skal vi tro politiet. Bildet er tatt i forbindelse med en annen sak.
Nyheter
IKKE BARE ALKOHOL: Det er generelt mindre rus nå, men dog flere typer, skal vi tro politiet. Bildet er tatt i forbindelse med en annen sak. (Foto: Peder Blümlein)

Beslagla narkotika hos russen

Politiet rykket ut i forbindelse med slagsmål - fant narkotika.

Det var i forbindelse med russeslagsmålet som politiet fikk melding om klokken 04:20 på Sofiemyr i natt at politiet beslagla narkotika hos russen. 

– Det er snakk om små mengder, men dog. Vi fant extacy og noe vi tror var kokain, sier oppdragsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt. 

Les også: Russ angrep russ

Det var fem russebusser tilstede da politiet ankom Sofiemyrveien 12. 

Mindre alkohol - mer narkotika

Han forteller om nye trender blant russen. 

– Ungdom er mer kunnskapsrike når det gjelder narkotika nå i forhold til før, og det er generelt mindre rus blant ungdom. Men vi i politiet ser dessverre nye trender hvor ungdom nå bruker annen type narkotika, og ikke "bare" alkohol, sier Marstad. 

Nyheter

Vil redusere åpningstiden for lokal daglegevakt i Oppegård

Åpningstiden for daglegevakten i Oppegård kommune foreslås redusert med fire timer per døgn. Fra klokken 16:00 til klokken 08:00 i hverdager blir du henvist til Ski kommunale legesenter. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

Kommunen kjøpte ulovlige midler til vedlikehold av plastisbanen

Kommunen har kjøpt to typer vedlikeholdsmidler for å vaske og polerere plastisbanen med. Etter en drøy måned viser det seg at begge midler er ulovlige. Kommunen stanser nå vedlikehold av plastisbanen. Les hele saken

Til toppen