FINT BESØK: Kulturminister Linda Hofstad Helleland og kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner gjestet Oppegård i går.
Nyheter
FINT BESØK: Kulturminister Linda Hofstad Helleland og kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner gjestet Oppegård i går. (Bilde: Jan Walbeck)

Besøkte Frivillighetssentralen

Kulturminister Linda Hofstad Helleland og kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner brukte en time på å høre om frivillighet i Oppegård.

Oppegård Frivillighetssentral fikk storfint besøk på torsdag. Kulturminister Linda Hofstad Helleland og kommunal- og moderniseringsminister, Jan Tore Sanner, kom for å se hvordan det gjøres i Oppegård.

FINT BESØK: Kulturminister Linda Hofstad Helleland og kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner gjestet Oppegård i går.
FINT BESØK: Kulturminister Linda Hofstad Helleland og kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner gjestet Oppegård i går. Foto: Jan Walbeck

Nye veier 

– Oppegård frivillighetssentral har gått nye veier for å engasjere folk til lokal frivillig innsats, sier Hofstad Helleland.

Bibbi Neergaard, leder for Frivillighetssentralen, forteller om et vellykket besøk.

 – De hadde lyst til å besøke frivillighetssentralen i kommunen.Det var en hyggelig og avslappet tone, og de hadde glimt i øyet og mye humor. De kom inn og satte seg ned ved bordet med alle de frivillige, sier Neergaard. 

Kjempespennende

Kulturministeren og kommunal- og moderniseringsministeren ankom klokken 11.00 og ble én time. Da fikk de høre hva Frivillighetssentralen byr på og hva frivillighet er.

– Det var et veldig interessant og ikke minst et veldig hyggelig besøk. Vi fikk høre eksempler på hvordan frivillighetssentralen jobber, og vi fikk møte deltakere på frivillighetssentralens "åpen lunsj", sier Hofstad Helleland. 

– De synes det var kjempespennende og det satte jeg pris på, sier Neergaard. 

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen