SINGELULYKKE: Alle nødetatene rykket ut til Gamle Mossevei i Oppegård etter at politiet fikk klokken 10.05 en melding om en singelulykke der bilen havnet på taket.

Nyheter Singelulykke på Gamle Mossevei

SINGELULYKKE: Alle nødetatene rykket ut til Gamle Mossevei i Oppegård etter at politiet fikk klokken 10.05 en melding om en singelulykke der bilen havnet på taket. (Foto: Oppegård Avis)

Bil havnet på taket – kvinne kjørt til legevakt

En lokal kvinne i 40-årene hadde antakelig vært uoppmerksom da bilen kjørte av veien og havnet på taket.

Alle nødetatene rykket ut til Gamle Mossevei i Oppegård etter at politiet fikk klokken 10.05 en melding om en singelulykke der bilen havnet på taket. 

– Det dreier seg om en singelulykke nord for Gamle Mossevei 81, med en person i bilen som hadde antakelig vært uoppmerksom, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Ronny Samuelsen.

Han sier vedkommende er en kvinne i 40-årene fra Oppegård. Hun fremstod uskadd, men ble kjørt til legevakten for kontroll, ifølge Samuelsen.

Frem til klokken 11.30 var det noe redusert fremkommelighet på stedet.

– Redningsmannskapene jobbet med å rydde veien og dra opp bilen av grøften. Bilen har fått noen materielle skader og blitt tauet vekk, sier Samuelsen.

 

Debatt Kolbotn sentrum

Vi bør ha en revidert områdeplan for Kolbotn sentrum

"Valgomaten til Oppegård Avis viser at Ap har vært et klart støtteparti for Høyre i Oppegård i de viktigste sakene som angår Kolbotn sentrum. De rødgrønne på sin side har samlet markert at de ønsker en forandring i dette", skriver Gunnar Sveen i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen