SINGELULYKKE: Alle nødetatene rykket ut til Gamle Mossevei i Oppegård etter at politiet fikk klokken 10.05 en melding om en singelulykke der bilen havnet på taket.

Nyheter Singelulykke på Gamle Mossevei

SINGELULYKKE: Alle nødetatene rykket ut til Gamle Mossevei i Oppegård etter at politiet fikk klokken 10.05 en melding om en singelulykke der bilen havnet på taket. (Foto: Oppegård Avis)

Bil havnet på taket – kvinne kjørt til legevakt

En lokal kvinne i 40-årene hadde antakelig vært uoppmerksom da bilen kjørte av veien og havnet på taket.

Alle nødetatene rykket ut til Gamle Mossevei i Oppegård etter at politiet fikk klokken 10.05 en melding om en singelulykke der bilen havnet på taket. 

– Det dreier seg om en singelulykke nord for Gamle Mossevei 81, med en person i bilen som hadde antakelig vært uoppmerksom, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Ronny Samuelsen.

Han sier vedkommende er en kvinne i 40-årene fra Oppegård. Hun fremstod uskadd, men ble kjørt til legevakten for kontroll, ifølge Samuelsen.

Frem til klokken 11.30 var det noe redusert fremkommelighet på stedet.

– Redningsmannskapene jobbet med å rydde veien og dra opp bilen av grøften. Bilen har fått noen materielle skader og blitt tauet vekk, sier Samuelsen.

 

Nyheter Bemanning på Høyås bo- og rehabiliteringssenter

– Uverdig behandling på Høyås

Jan Wessel Bjørlin (86) mener bemanningssituasjonen på Høyås bo- og rehabiliteringssenter er uakseptabel. – Jeg gruer meg nå til hver eneste natt, og frykter at rommet mitt kan bli min dødscelle en gang, sier han. Les hele saken

Til toppen