TRAFIKKUHELL: Politiet og ambulanse rykket ut til Kolbotn sentrum da politiet fikk en melding om en bil som kjørte inn i et garasjeanlegg rundt klokken 11:30 mandag 28. oktober.

Nyheter Trafikkuhell

TRAFIKKUHELL: Politiet og ambulanse rykket ut til Kolbotn sentrum da politiet fikk en melding om en bil som kjørte inn i et garasjeanlegg rundt klokken 11:30 mandag 28. oktober. (Foto: Sigbjørn Vedeld)

Bil kjørte inn i garasjevegg

Politiet og ambulanse rykket ut til Kolbotn sentrum da politiet fikk en melding om en bil som kjørte inn i et garasjeanlegg tilhørende boligbokkene i Edvard Griegs vei.

KJØRTE INN I GARASJEVEGG: En grå Caravelle kjørte inn i veggen. Foto: Sigbjørn Vedeld

Politiet fikk en meldig om dette klokken 11:30 mandag formiddag.

– Føreren av bilen er en mann i 60-årene fra Oppegård kommune. Mannen har trolig fått et illebefinnende da han kjørte, sier operasjonsleder Gisle Sveen i i Øst politidistrikt.

Det var ingen personskader som følge av trafikkuhellet, men noen materielle skader, ifølge politiet.

– Førerkortet til 60-åringen ble beslaglagt på stedet. Det blir opprettet en sak, med forvaltningsmessig oppfølgning for å vurdere om vedkommende er skikket til å kunne ha førerkortet som følge av sykdommen sin, sier Gisle Sveen.

Nyheter Rådmannens budsjettforslag

– Hva skal kirken bruke alle disse millionene til?

Oppegård Avis har fått flere henvendelser fra lesere etter saken om rådmannens forslag om kutt innen kultur, samtidig som det foreslås å bevilge rundt 100 millioner kroner til kirken i planperioden 2020-2023. Det viser seg at mesteparten av det kommunale tilskuddet til kirken er til å dekke lønnsutgifter. Les hele saken

Til toppen