KJØRTE AV VEIEN: En bil kjørte av veien ved Ingierstrand sent lørdag 5. mai. Bildet er tatt i forbindelse med en annen sak.
Nyheter
KJØRTE AV VEIEN: En bil kjørte av veien ved Ingierstrand sent lørdag 5. mai. Bildet er tatt i forbindelse med en annen sak. (Foto: Yana Stubberudlien)

Bil kjørte av Gamle Mossevei

Sent lørdag 5. mai havnet en bil utenfor veien - ingen flere biler var involverte.

Det var i 22-tiden lørdag 5. mai at en mannlig bilfører i førtiårene med passasjer havnet utenfor bilbanen mellom avkjøringen Ingierstrand og campingvognutsalget. 

– Det var ikke tilsynelatende store personskader, men de ble sendt til legevakten i Oslo for sjekk. Alle nødetatene rykket ut, og det er ingen mistanke om alkohol, opplyser Kari Monsen i Øst politidistrikt.

Les også: Trygghet for alle - også på nett

Saken er er under etterforskning, og hvordan dette har skjedd, er foreløpig ikke Monsen bekjent. Det var en singelulykke, altså kun én bil involvert. 

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Kjører anleggsvannet fra Storebukta til Vestby

Etter krav fra Fylkesmannen ble det langvarige utslippet fra Storebukta-prosjektet til Kolbotnvannet stoppet onsdag forrige uke. Utbyggeren kjører nå anleggsvannet fra Storebukta til en lanbrukseiendom i Vestby hvor vannet oppbevares i en tett tank. Les hele saken

Nyheter Prisøkning fra 27. januar

Ruter øker billettprisene

Førstkommende søndag kommer den årlige prisendringen fra Ruter som innebærer en prisøkning på de fleste billettyper. Samtidig endres aldersgrensene for barn og ungdom slik at barn under seks år reiser gratis og ungdom betaler barnebillett frem til fylte 18 år. Les hele saken

Til toppen