KJØRTE AV VEIEN: En bil kjørte av veien ved Ingierstrand sent lørdag 5. mai. Bildet er tatt i forbindelse med en annen sak.
Nyheter
KJØRTE AV VEIEN: En bil kjørte av veien ved Ingierstrand sent lørdag 5. mai. Bildet er tatt i forbindelse med en annen sak. (Foto: Yana Stubberudlien)

Bil kjørte av Gamle Mossevei

Sent lørdag 5. mai havnet en bil utenfor veien - ingen flere biler var involverte.

Det var i 22-tiden lørdag 5. mai at en mannlig bilfører i førtiårene med passasjer havnet utenfor bilbanen mellom avkjøringen Ingierstrand og campingvognutsalget. 

– Det var ikke tilsynelatende store personskader, men de ble sendt til legevakten i Oslo for sjekk. Alle nødetatene rykket ut, og det er ingen mistanke om alkohol, opplyser Kari Monsen i Øst politidistrikt.

Les også: Trygghet for alle - også på nett

Saken er er under etterforskning, og hvordan dette har skjedd, er foreløpig ikke Monsen bekjent. Det var en singelulykke, altså kun én bil involvert. 

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR Eiendom foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen