SKJEDDE HER: Det var her, i Bjørnemyrveien på Myrvoll, at en bil tok fyr i morgentimene i dag.
Nyheter
SKJEDDE HER: Det var her, i Bjørnemyrveien på Myrvoll, at en bil tok fyr i morgentimene i dag. (Foto: Anders Nordheim Dahl)

Bilbrann på Myrvoll

Bileier får ros for håndteringen etter at kjøretøyet stod i full fyr i Bjørnemyrveien.

I morgentimene i dag måtte det lokale brannvesenet rykke ut da det begynte å brenne i en bil i Bjørnemyrveien på Myrvoll.

– Vi vet ikke hvordan brannen oppstod, men det ble heldigvis ikke så dramatisk. Situasjonen var under kontroll da vi ankom stedet og eier hadde startet slukkingsarbeidet, opplyser Thomas Sylva, operatør ved Alarmsentral Brann Øst.

Roser eieren

Eieren av bilen får ros for innsatsen sin.

– Eieren gjorde en god jobb med pulverapparatet og holdt brannen i sjakk til brannvesenet ankom stedet, sier Sylva.

Les også: Mistenkt for promillekjøring på Gamle Mossevei

Dersom det begynner å brenne i din bil, har operatøren følgende råd:

– Det er alltid kjekt å ha et pulverapparat liggende i bilen, men dersom man ikke har det, gjelder det å kjøre inn til siden og forlate kjøretøyet og selvfølgelig ringe brannvesenet, avslutter han.

Nyheter Rådhuskvartalet

Dette mener politikerne om salget av rådhuskvartalet

Oppegård Avis har spurt lokalpolitikerne om rådhuskvartalet bør selges, ikke selges eller selges delvis, og hvilke formål rådhuset og rådhusparken kan brukes til hvis de forblir i kommunal eie. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Ingen trussel for miljøet

Kjemikaliene i vedlikeholdsmidlene som kommunen bruker for å vaske og polere plastisbanen er skadelige og giftige for liv i vann, ifølge produktbeskrivelsen fra leverandøren. Kommunen skriver at midlene fortynnes i vann til en slik grad at de ikke utgjør skade for miljø. Les hele saken

Til toppen