UHELDIG MORGEN: Quality Hotel Mastemyr.
Nyheter
UHELDIG MORGEN: Quality Hotel Mastemyr. (Yana Stubberudlien)

Ble frastjålet vesken under frokosten

En mann løp inn i Quality Hotel Mastemyr og nappet med seg en veske fredag morgen 8. juni.

Rett før klokken 7 i går morges, fredag 8. juni, ble ble en gjest frastjålet sin veske mens hun spiste frokost på hotellet. 

– En mann kom inn i frokostsalen, stjal vesken og forsvant avgårde i en bil. De hadde ingen beskrivelse av bil eller mann, så politiet hadde lite å gå på, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Erik Loe. 

Les også: To tyverier i løpet av tirsdag

Det snakk om et ordinært tyveri, ikke et ran. Politiet hadde ikke mulighet til å være på hotellet rett etter at det skjedde, og derfor ble det anmeldelse på ordinær måte og etterforsking med videoovervåkningsbildene som bevismateriale. 

Oppegård Avis lyktes ikke i å komme i kontakt med hotellets ledelse fredag morgen for en kommentar.

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Skiftende vær skaper ujevnheter på underlaget

Bare to uker etter åpningen måtte plastisbanen på Kolbotn repareres og stenges. "Vanskelige værforhold. Vi oppfordrer til ikke å bruke banen. Skiftende vær skaper ujenvheter på underlaget", informerte kommunen mandag morgen. Les hele saken

Nyheter Krafttak mot kreft 2019

Sikret tredjeplass i Follo

Seks videregående skoler i Follo har samlet inn nesten en halv million kroner til kreftsaken. Elevene fra Roald Amundsen videregående skole har fått til imponerede resultat også i år. Les hele saken

Til toppen