BRANN I TOMANNSBOLIG: Søndag 29. april brant det utenfor en tomannsbolig i Skiveien, og brannvesenet fikk raskt kontroll på flammene. Bildet er tatt i forbindelse med en annen sak.
Nyheter
BRANN I TOMANNSBOLIG: Søndag 29. april brant det utenfor en tomannsbolig i Skiveien, og brannvesenet fikk raskt kontroll på flammene. Bildet er tatt i forbindelse med en annen sak. (Foto: Synnøve Sundby Fallmyr)

Boligbrann i Skiveien

Tomannsbolig i Skiveien brant på utsiden søndag 29. april.

Klokken 17:40 søndag 29. april fikk politiet melding om boligbrann i Skiveien. 

– Det var en tomannsbolig hvor det brant på utsiden, og vi mistenker at det var i en avfallsbeholder brannen kom fra, for eksempel fra en sigarett som ikke var slukket ordentlig, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Atle Vesttorp. 

Les også: Nordens største kaffekjede til Kolbotn Torg

Brannvesenet var inne med røykdykkere og fikk kontroll på brannen med én gang. 

Ingen personskade

– Vi er nå ute med krimteknisk for å gjøre åstedsundersøkelser, sier Vesttorp. 

Det var ingen spredningsfare, og ambulanse var på stedet for å sjekke om noen hadde blitt eksponert for røyk, men det var ikke meldt om noen personskade. 

Familien som bodde der fikk husly hos bekjente i mellomtiden. 

Nyheter Tussetjern

Gir ny badebrygge med stupebrett til kommunen

Tre private initiativtakere har i samarbeid med Langhus Velforening igangsatte et prosjekt og en vippsaksjon for å få på plass en sårt etterlengtet badebrygge med stupebrett og stige i Tussetjern. Les hele saken

Nyheter Politiet advarer

«Kyss skoen min ellers får du bank»

I vårt politidistrikt har det i det siste vært flere hendelser hvor ungdom utsetter andre ungdom for vold. Nettpatrulje i Øst politidistrikt har i dag publisert et innlegg hvor en av politibetjentene forteller om et slikt oppdrag vedkommende var på i forrige uke. Les hele saken

Til toppen