BONUS: Podcastinnspilling med ordfører Thomas Sjøvold. Podcast. Fra venstre Eskil Bjørshol, Sigbjørn Vedeld, produsent Christian Holm (delvis skjult) og Thomas Sjøvold.
Nyheter
BONUS: Podcastinnspilling med ordfører Thomas Sjøvold. Podcast. Fra venstre Eskil Bjørshol, Sigbjørn Vedeld, produsent Christian Holm (delvis skjult) og Thomas Sjøvold. (Foto: Øyvind Ludt - delvis synlig i vinduet til høyre.)

BONUS: Påska med Oavis

Rett før helgen fikk vi storfint besøk av ordfører Thomas Sjøvold i vårt podcast-studio. I vår bonusepisode «Påskeprat med Oavis» svarer han på spørsmål om alt fra påsketradisjoner, arbeidet med kommunesammenslåingen og hva det innebærer for ham å «ta helg».

Vår faste podcast «Uka med Oavis» har tatt påskeferie sammen med avisen, men det betyr ikke at vi er helt i dvalemodus.

Rett før vi og resten av Norge skrudde av bryteren, og lar det meste handler om egg, ski og familietradisjoner, fikk Eskil og Sigbjørn besøk av ordfører Thomas Sjøvold i studio.

Her fikk vi muligheten til å bli litt bedre kjent med familien Sjøvolds påsketradisjoner, hva som er det viktigste i hans verden akkurat nå, om han får mye kjeft når han møter folk, om han er trygg på at kommunesammenslåingen med Ski var riktig, og ikke minst; hva ville han gjort dersom han var ordfører med fritt budsjett.

Dessuten: Oppegård Avis-redaktør Sigbjørn Vedeld avslører et oppsiktsvekkende mantra som gjør at folk kommer til å sette eggelikøren i vrangstrupen...

HER KAN DU HØRE PÅSKE-EPISODEN MED THOMAS SJØVOLD:


Episoden ligger også ute i iTunes, Spotify og alle andre steder du måtte ønske å høre podcast.

Nyheter Leirskole i Oppegård

Jubler for gratis leirskole

Fra 1. august 2019 er det nå blitt lovfestet at alle elever i Norge har rett til gratis leirskole. Det betyr at alle skolene, inkludert skolene i Oppegård kommune, ikke skal ha innbetalinger eller gaver til leirskole fra foreldrene allerede fra denne høsten. Les hele saken

Debatt Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

The Return of the Skolebibliotekar?

"I valgtabellen i ukens Oppegård avis viser det seg å være et tydelig flertall for bemannede skolebibliotek. Det gjør meg hoppende glad!" skriver Hans Martin Enger, bibliotekar på Oppegård bibliotek og første kandidat for Nordre Follo MDG, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen