BONUS: Podcastinnspilling med ordfører Thomas Sjøvold. Podcast. Fra venstre Eskil Bjørshol, Sigbjørn Vedeld, produsent Christian Holm (delvis skjult) og Thomas Sjøvold.
Nyheter
BONUS: Podcastinnspilling med ordfører Thomas Sjøvold. Podcast. Fra venstre Eskil Bjørshol, Sigbjørn Vedeld, produsent Christian Holm (delvis skjult) og Thomas Sjøvold. (Foto: Øyvind Ludt - delvis synlig i vinduet til høyre.)

BONUS: Påska med Oavis

Rett før helgen fikk vi storfint besøk av ordfører Thomas Sjøvold i vårt podcast-studio. I vår bonusepisode «Påskeprat med Oavis» svarer han på spørsmål om alt fra påsketradisjoner, arbeidet med kommunesammenslåingen og hva det innebærer for ham å «ta helg».

Vår faste podcast «Uka med Oavis» har tatt påskeferie sammen med avisen, men det betyr ikke at vi er helt i dvalemodus.

Rett før vi og resten av Norge skrudde av bryteren, og lar det meste handler om egg, ski og familietradisjoner, fikk Eskil og Sigbjørn besøk av ordfører Thomas Sjøvold i studio.

Her fikk vi muligheten til å bli litt bedre kjent med familien Sjøvolds påsketradisjoner, hva som er det viktigste i hans verden akkurat nå, om han får mye kjeft når han møter folk, om han er trygg på at kommunesammenslåingen med Ski var riktig, og ikke minst; hva ville han gjort dersom han var ordfører med fritt budsjett.

Dessuten: Oppegård Avis-redaktør Sigbjørn Vedeld avslører et oppsiktsvekkende mantra som gjør at folk kommer til å sette eggelikøren i vrangstrupen...

HER KAN DU HØRE PÅSKE-EPISODEN MED THOMAS SJØVOLD:


Episoden ligger også ute i iTunes, Spotify og alle andre steder du måtte ønske å høre podcast.

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR Eiendom foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen