BRANN PÅ MYRVOLL: Det brant i en bolig på Myrvoll i går kveld. Ingen skal ha blitt skadet i brannen.
Nyheter
BRANN PÅ MYRVOLL: Det brant i en bolig på Myrvoll i går kveld. Ingen skal ha blitt skadet i brannen. (Follo Brannvesen)

Brann i bolig på Myrvoll

Onsdag 1. august klokken 21.34 fikk politiet inn en melding om brann i en bolig i Østliveien på Myrvoll.

Onsdag 1. august rykket brannvesenet ut til en boligbrann i Østliveien på Myrvoll. 

– Det kom melding om at det kom røyk ut av en enebolig og ble foretatt en trippelvarsling, så vi rykket  ut med brann og helse, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Terje Skaftnes. 

Eierne på ferie

Meldingen kom inn 21.34, og da politi og brannvesen var på plass på brannstedet, viste det seg at eieren av boligen var på ferie.  

– Vi fikk kontakt med huseier i det vi kom fram på stedet, per telefon, og alle var på feire, så det var ingen til stede. Det var ikke noen flammer da vi ankom stedet, men det var røyk i andre etasje, opplyser Skaftnes.

Les også: Bildeserie fra brannen på Tårnåsen

Brannvesenet tok seg da inn i andre etasje og slukket det som var der.Åstedet ble avsperret, og brannvesenet fortsatte jobben noe timer etter dette, opplyser politiet.

Årsaken til brannen kan ikke Skaftnes svare på, og det har ikke lykkes Oppegård Avis å få tak i etterforskningsleder i saken, Svein Brage Husdal. 

 

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Kjører anleggsvannet fra Storebukta til Vestby

Etter krav fra Fylkesmannen ble det langvarige utslippet fra Storebukta-prosjektet til Kolbotnvannet stoppet onsdag forrige uke. Utbyggeren kjører nå anleggsvannet fra Storebukta til en lanbrukseiendom i Vestby hvor vannet oppbevares i en tett tank. Les hele saken

Nyheter Prisøkning fra 27. januar

Ruter øker billettprisene

Førstkommende søndag kommer den årlige prisendringen fra Ruter som innebærer en prisøkning på de fleste billettyper. Samtidig endres aldersgrensene for barn og ungdom slik at barn under seks år reiser gratis og ungdom betaler barnebillett frem til fylte 18 år. Les hele saken

Til toppen