PÅ JOBB: Noen døgn er mer hektiske, andre er roligere, for lokalpolitiet i Øst politidistrikt.
Nyheter
PÅ JOBB: Noen døgn er mer hektiske, andre er roligere, for lokalpolitiet i Øst politidistrikt. (Bilde: )

Brann i Oppegårdveien

Dette er noen av sakene lokalpolitiet rykket ut på i løpet av det siste døgnet.

Vi starter dagens politirunde i Oppegårdveien i Ski, hvor nødetatene rykket ut etter at det kom inn meldinger om en brann i et bygg i veien ved 19.30-tiden mandag kveld den 30. januar.

Brannvesenet kom raskt på plass og startet slokkingsarbeidet, som startet i en utvendig søppeldunk.  En person bor på adressen, men vedkommende var ikke på stedet da det begynte å brenne.

Slukningsarbeid kom i gang, og det ble gjort undersøkelser om hvorvidt det hadde spredd seg inn i boligen. Heldigvis var det bare søppeldunken som gikk opp i røyk. Det var noe skade der hvor søppeldunken sto, og brannårsaken er foreløpig ukjent.

PS! Saken fortsetter under kartet, som ikke viser det nøyaktige stedet for brannen, men viser hvor Oppegårdveien ligger.

Havnet på taket

I Sentvetveien i Trøgstad havnet en bil ut av veien og på taket ved 21-tiden samme kveld.

Føreren kom seg heldigvis uskadet fra singelulykken.

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Ingen trussel for miljøet

Kjemikaliene i vedlikeholdsmidlene som kommunen bruker for å vaske og polere plastisbanen er skadelige og giftige for liv i vann, ifølge produktbeskrivelsen fra leverandøren. Kommunen skriver at midlene fortynnes i vann til en slik grad at de ikke utgjør skade for miljø. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Skiftende vær skaper ujevnheter på underlaget

Bare to uker etter åpningen måtte plastisbanen på Kolbotn repareres og stenges. "Vanskelige værforhold. Vi oppfordrer til ikke å bruke banen. Skiftende vær skaper ujenvheter på underlaget", informerte kommunen mandag morgen. Les hele saken

Til toppen