FULL RULLE: Politiet har alltid noe å henge fingrene i i helgen. Denne helgen har det vært slåssing og bilulykker som har dominert utrykningen i distriktet.
Nyheter
FULL RULLE: Politiet har alltid noe å henge fingrene i i helgen. Denne helgen har det vært slåssing og bilulykker som har dominert utrykningen i distriktet. (Bilde: Veronica Grude Docker)

Brann, tyveri og slåssing i helgen!

Det har vært mange biluhell i helgen. Se hva mer lovens håndhevere har måtte rykke ut på.

Lovens lange arm har aldri fri, også i helgen har de rykket ut på diverse oppdrag. Selv om det har vært ganske rolig i vår egen kommune, har det vært innbrudd, slåssing og trafikkulykker i distriktet vårt. 

Mange bilulykker

I Tverrveien på Myrvoll ble det fredag meldt om en trafikkulykke der fører har kjørt av veien. Føreren ble kjørt med ambulanse til legesjekk, opplyser politiet på Twitter. 

Politiet melder også om en bilulykke på Fagerstrandveien ved Digerud. Ingen ble hardt skadd, men det er mistanke om kjøring i påvirket tilstand.   

Lørdag 4. februar ble Nordbytunnelen på E6, i nordgående retning,  stengt etter en bilulykke som involverte flere biler, melder politiet på Twitter.

Samme dag har en uheldig ATV kjører på Mysen fått seg en smell, men meldingen har kommet til politiet en stund etter hendelsen, og fører klarte i mellomtiden å komme seg hjem. 

Også i Ås var det trafikale problemer på lørdag. To biler kolliderte i rundkjøringen ved Nygårdskrysset. De glatte kjøreforholdene har nok gjort det vanskeligere for bilistene i helgen.

Søndag 5. februar har det vært et biluhell på Vinterbrosletta. Ifølge politiet har to biler vært involvert i kollisjonen. Det meldes om lettere skader på en person. 

Innbrudd og slåssing

I Mysen ble det fredag oppdaget et innbruddsforsøk på kulturtorget. Politiet har utført åstedsundersøkelse på stedet, hvor en dør har blitt brutt opp. Lovens lange arm opplyser at det ikke er tegn på at de ubudne gjestene har tatt seg inn.

En mann i 20-årene ble bortvist lørdag kveld for å ha slåss med en dørvakt. Istedenfor en siste drink fikk gjesten en tur til legevakten og en anmeldelse mot seg. En annen mann i 20-årene skal ha blandet seg inn og måtte ta turen i arresten for trusler og vold mot politiet.

I Ski gikk tre personer til angrep på en vekter, søndag 5. februar. To av personene ble bortvist fra stedet, mens tredjemann ble anmeldt for vold mot tjenestemann, da han fortsatte i samme tralt når politiet dukket opp. 

Senere ble ytterligere to personer bortvist for oppførsel i Ski sentrum, melder politiet. 

I Spydberg har det vært slåssing på en bensinstasjon.

Kastet bort lørdagen

Snøballkastingen til noen ungdommer gikk utover nattesøvnen til en Askim-beboer på lørdag. Ungdommene kastet snøballer på vinduet til melderen og som politet selv opplyste, løp ungdommen fort, men ikke fort nok. Ungdommene måtte selv ringe foreldrene sine, og dermed kastet de, bokstavelig talt, bort lørdagskvelden. 

Savnet kvinne 

På Nesodden har det pågått en leteaksjon etter en kvinne på 54 år som er meldt savnet og antas å kunne være en fare for seg selv. Dette melder politiet på Twitter.

Det er ikke videre meldt om kvinnen har kommet til rette. 

Nyheter Hogsten langs Kolbotnvannet

Utbyggeren fikk grønt lys til å hogge ned titalls trær i kantsonen

Tidligere denne uken fikk Oppegård Avis flere meldinger fra innbyggerne som reagerer på at utbyggeren av Storebukta og Veslebukta hadde hogget ned flere løvtrær langs Kolbotnvannet, en til fire meter fra vannet. Det viser seg at utbyggeren har fått tillattelse fra kommunen. Les hele saken

Nyheter Politiets Nasjonale Beredskapssenter

Fraskriver seg ansvaret for nabovarsling

Ifølge prosjektsjef for Politiets Nasjonale Beredskapssenter (PNB), Paul Torgersen, er det ingen krav til forhåndsvarsling av støyende aktivitet fra byggeplassen på Taraldrud. Kommunen er ikke interessert i dette heller. – Støytesting og eventuell varsling av naboer er beredskapssenterets ansvar, sier fagsjef Kjersti Gram Andersen i Nordre Follo kommune. Les hele saken

Nyheter Idrettslaget og politiet advarer

Eldre mann blottet seg og onanerte ved klubbhuset på Sofiemyr

Mandag fikk politiet meldinger om flere tilfeller av blotting i Follo. Den første hendelsen skjedde på Sofiemyr klokken 17:00 da en eldre mann blottet seg og onanerte for en ung kvinne og en yngre jente like ved klubbhuset. Les hele saken

Til toppen