SMILER BRETT: Hans Martin Enger, BUA Oppegård, og Helene Olafsen er fornøyde med å kunne dele ut et signert snøbrett fra XXL Ski, til et heldig BUA medlem.
Kultur
SMILER BRETT: Hans Martin Enger, BUA Oppegård, og Helene Olafsen er fornøyde med å kunne dele ut et signert snøbrett fra XXL Ski, til et heldig BUA medlem. (Bilde: Veronica Grude Docker)

BUA gir bort signert snøbrett

Snowboardstjernen, Helene Olafsen, har signert et snøbrett til en heldig vinner. Alt du trenger å gjøre for å vinne det eksklusive brettet, er å komme deg ned på biblioteket og bli BUA medlem.

SIGNERT JULEGAVE: Blir du medlem i BUA før julaften, kan dette bli årets julegave til deg selv.
SIGNERT JULEGAVE: Blir du medlem i BUA før julaften, kan dette bli årets julegave til deg selv. Foto: Veronica Grude Docker

På fredag gjestet snøbrett-stjernen Helene Olafsen BUA i Oppegård, for å signere et snøbrett, som skal gis bort til et BUA medlem. Alt du trenger å gjøre er å bli BUA medlem, og siste frist er lille julaften. Trekningen foregår selveste julaften, og Hans Martin Enger i Oppegård bibliotek, gleder seg til å gi bort det eksklusive brettet. 

– Jeg gleder meg til å bruke den første fridagen min på det, smiler Enger. 

Han oppfordrer alle til å bli medlem, selv om man ikke skal bruke ordningen umiddelbart.

 – Blir man medlem nå, er man klar den dagen man har lyst til å låne. Og nå er det jo en stor, flott, konkurranse, hvor man kan vinne et signert snøbrett, også, sier Enger. 

Foregangsordning

Helene Olafsen sitter i det nasjonale styret for BUA, men fikk sitt første BUA lånekort av Enger på fredag. Hun håper mange benytter seg av tilbudet.

– Det er bedre utstyr enn jeg har, dere skal ikke se bort i fra at jeg kommer til å låne her, ler Olafsen. 

PS. Saken fortsetter under bildet!

BUA MEDLEM: Helene Olafsen blir BUA medlem, og blir offisielt BUA låner for første gang.
BUA MEDLEM: Helene Olafsen blir BUA medlem, og blir offisielt BUA låner for første gang. Foto: Veronica Grude Docker

 

Hun er veldig fornøyd med ordningen i Oppegård, hvor man kan reservere utstyr før man låner det.

– BUA i Oppegård er en foregangsordning. Vi jobber med å få til en plattform der man kan reservere, det er kjempefint at man kan det her, sier Olafsen.

Hun legger til at det finnes over 200 forskjellige utlånsordninger i dag, som ikke vet om hverandre. 

– BUA prøver å samle alle og utvikle administrative systemer og løsninger for drift. 

Siden BUA startet opp i høst har det vært et populært tilbud.

GODT UTSTYRT: Hans Martin Enger viser frem noe av det fine utstyret de har i BUA, til Helene Olafsen, som synes utstyret holder høy kvalitet.
GODT UTSTYRT: Hans Martin Enger viser frem noe av det fine utstyret de har i BUA, til Helene Olafsen, som synes utstyret holder høy kvalitet. Foto: Veronica Grude Docker

– Vi fikk en smakebit i høst, og i høstferien var det masse folk.  Nå må vi gå i gang vintersesongen, og ski, alpinski, snowboard og skøyter er på vei. Målet er å få frem det BUA driver med, få folk opp av sofaen og ut i naturen, sier Enger. 

– Vanlig folkeskikk

Alle kan låne så lenge de har et BUA lånekort, men man må signere på utleiereglene for å bli medlem. 

– Vi ber ikke om at folk skal erstatte ting som blir ødelagt ved uhell eller vanlig bruk, men man må behandle utstyret pent, sier Enger.

– Reglene er egentlig bare vanlig folkeskikk. Lever utstyret i den standen du fikk det, legger Olafsen til.  

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen