HER BRANT DET: Containeren står i tilknytning til Vassbonn skole.Sofie Lilletvedt
Kontaktlærere:
1A: Grethe Werner Finstad
1B: Bente Hyving
Medlærer på 1 trinn: Frøydis Værås
+ Evt. skoleassistenter: Britt Unneberg
Nyheter
HER BRANT DET: Containeren står i tilknytning til Vassbonn skole.Sofie Lilletvedt Kontaktlærere: 1A: Grethe Werner Finstad 1B: Bente Hyving Medlærer på 1 trinn: Frøydis Værås + Evt. skoleassistenter: Britt Unneberg (Bilde: Yana Stubberudlien)

Containerbrann på Vassbonn skole

Brannvesen og politi rykket ut til barneskolen etter to branner i samme container i løpet av ett døgn.

Rett før klokken 10.00 på formiddagen torsdag den 5. desember rykket brannvesen og politi ut etter at det kom inn en melding om brann i en container som står i tilknytning til Vassbonn skole.

Dette er andre gangen på ett døgn at det brenner i containeren.

– Vi var fremme 13 minutter over ti, og det var noe røyk, men ingen spredningsfare. Det skal ha vært en brann i containeren i natt som har blusset opp igjen, men nå er det slukket, opplyser Karianne Knutsen hos Øst politidistrikt.

Politiet vet foreløpig ikke noe om årsaken til brannen, men det er antakelig slik at den første brannen i natt hadde blusset opp igjen.

– Ufarlig

Undervisningsinspektør Thor Erik Klever ved Vassbonn skole beskriver situasjonen som udramatisk.

– Ja, det var veldig udramatisk. Det kom fem sjetteklasse-elever inn til oss i friminuttet og sa at det røyk fra containeren. Da tok jeg et skumapparat og tømte i containeren, og så ringte vi brannvesenet som rykket ut. Dette gikk rolig og fint for seg, og vi har i etterkant sendt ut informasjon på e-post til foreldrene slik at de skal få den informasjonen de trenger.Vi har inntrykk av at elevene tok dette svært med ro og at elevene som varslet var snarrådige da de oppdaget røyken, sier han.

Nyheter

Vil redusere åpningstiden for lokal daglegevakt i Oppegård

Åpningstiden for daglegevakten i Oppegård kommune foreslås redusert med fire timer per døgn. Fra klokken 16:00 til klokken 08:00 i hverdager blir du henvist til Ski kommunale legesenter. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

Kommunen kjøpte ulovlige midler til vedlikehold av plastisbanen

Kommunen har kjøpt to typer vedlikeholdsmidler for å vaske og polerere plastisbanen med. Etter en drøy måned viser det seg at begge midler er ulovlige. Kommunen stanser nå vedlikehold av plastisbanen. Les hele saken

Til toppen