LIVET ER NÅ: Dette bildet fra Ingierstrand fortjener et refrenget fra "Sommer på jorda" av Postgirobygget: Sommer på jorda, smil overalt Himmelen er gjennomsiktig, havet, blått og salt Og jentene er søtere enn markjordbær på strå Sommer på jorda Livet det er nå (Foto: Eskil Bjørshol)
UTSOLGT: Bordviftene på Biltema går som varmt hvetebrød. Innkjøpsavdelingen kan umulig ha lest værmeldingen, for her var det virkelig utsolgt for storselgeren bordvifter onsdag 30. mai. (Foto: Thomas N. Witsø-Bjølmer)
KJØLER SEG NED: Andor Nordberg og mamma Cathrine Foss har gjort det eneste riktige i solen - kjøpt is! (Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr)
MOJITO-TIME: Hvem trenger Cuba, når man kan nyte en Mojito i hagen på Sofiemyr? (Foto: Helene Nilssen)
FULL KJØLING: Kjøling på fullt i en gammel Toyota Yaris fra 2001. Med 27 grader ute holder ikke dette... (Foto: Synnøve Sundby Fallmyr)
BOYS OF SUMMER: Det mangler fortsatt litt på hudfargen, men ellers er gjestene på Roald Amundsen-brygga klare for sommeren. (Foto: Veronica Grude Docker.)
EN DUKKERT: Ida Nikoline er bare åtte måneder, men den lille jenta vet hva man gjør når hetebølgen rammer. Hopper i balja med kaldt vann i hagen, naturligvis! (Foto: Lise Romarsdatter.)
FRUENE VED HAVET: Mandeep Sohi og Shivali Ashta nyter sommeren på Svartskog. (Foto: Veronica Grude Docker)
HOLA NORUEGA: Kolbotn-gutt og utflytter Andreas B. Nilsen i Barcelona, kan bare se langt etter Oppegård-været. Like før Oppegård Avis gikk i trykken, var det 18 grader i Barcelona og 30 i Oppegård! Kom deg hjem, du, Nilsen! (Selfie: Andreas Nilsen)
SLIPP MEG LØS, JEG VIL BADE: Bikkja til familien Ludt/Grønhaug har allerede tatt et bad, men nekter å gi seg. Varmt på land, kaldt i vann! (Foto: Øyvind Ludt)
KOM OG KJØP: Kira Twange Riise er en populær dame på Svartskog Kolonial. Det er nemlig hun som serverer is! (Foto: Veronica Grude Docker.)
KULER'N MED PETANQUE: I Oppegård har petanque vært egen klubb siden 1984. Tirsdager og torsdager møtes klubbmedlemmene bak Kolben for å spille. (Foto: Yana Stubberudlien.)
PÅ BØLJAN BLÅ: Kan man ha det bedre enn Christin Nordahl? Seilbåt og Oppegård Avis i Bunnefjorden! (Foto: Morten Gulliksen.)
IDYLLISK: Denne firbente skapningen har det varmt etter en deilig kveldstur langs Gjersjøen. (Foto: Bente Wardernær)
UTESTED: Nina Berggren har sin egen playa med syden-bar og boblebad! Una cerveza, por favor! (Foto: Nina Berggren.)

Costa del Oppegård

Nå koker det! Det er nesten så vi må dra til Spania for å kjøle oss ned... Se bildeserie.

Varmerekorden er slått, og det har ikke vært en slik mai siden 1947. Det begynner å bli en stund siden!

Les også: Sommer i mai

Vi har et knippe bilder som viser tilstandene i Oppegård når termometeret nærmer seg 30-tallet. 

PS: Send oss gjerne bildene dine til oss på tips@oavis.no, som melding på Facebook, eller tag bildet ditt på Instagram med #oavis - eller send det på privat melding. 

Se bildeserie øverst i saken.

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR Eiendom foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen