LIVET ER NÅ: Dette bildet fra Ingierstrand fortjener et refrenget fra "Sommer på jorda" av Postgirobygget: Sommer på jorda, smil overalt Himmelen er gjennomsiktig, havet, blått og salt Og jentene er søtere enn markjordbær på strå Sommer på jorda Livet det er nå (Foto: Eskil Bjørshol)
UTSOLGT: Bordviftene på Biltema går som varmt hvetebrød. Innkjøpsavdelingen kan umulig ha lest værmeldingen, for her var det virkelig utsolgt for storselgeren bordvifter onsdag 30. mai. (Foto: Thomas N. Witsø-Bjølmer)
KJØLER SEG NED: Andor Nordberg og mamma Cathrine Foss har gjort det eneste riktige i solen - kjøpt is! (Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr)
MOJITO-TIME: Hvem trenger Cuba, når man kan nyte en Mojito i hagen på Sofiemyr? (Foto: Helene Nilssen)
FULL KJØLING: Kjøling på fullt i en gammel Toyota Yaris fra 2001. Med 27 grader ute holder ikke dette... (Foto: Synnøve Sundby Fallmyr)
BOYS OF SUMMER: Det mangler fortsatt litt på hudfargen, men ellers er gjestene på Roald Amundsen-brygga klare for sommeren. (Foto: Veronica Grude Docker.)
EN DUKKERT: Ida Nikoline er bare åtte måneder, men den lille jenta vet hva man gjør når hetebølgen rammer. Hopper i balja med kaldt vann i hagen, naturligvis! (Foto: Lise Romarsdatter.)
FRUENE VED HAVET: Mandeep Sohi og Shivali Ashta nyter sommeren på Svartskog. (Foto: Veronica Grude Docker)
HOLA NORUEGA: Kolbotn-gutt og utflytter Andreas B. Nilsen i Barcelona, kan bare se langt etter Oppegård-været. Like før Oppegård Avis gikk i trykken, var det 18 grader i Barcelona og 30 i Oppegård! Kom deg hjem, du, Nilsen! (Selfie: Andreas Nilsen)
SLIPP MEG LØS, JEG VIL BADE: Bikkja til familien Ludt/Grønhaug har allerede tatt et bad, men nekter å gi seg. Varmt på land, kaldt i vann! (Foto: Øyvind Ludt)
KOM OG KJØP: Kira Twange Riise er en populær dame på Svartskog Kolonial. Det er nemlig hun som serverer is! (Foto: Veronica Grude Docker.)
KULER'N MED PETANQUE: I Oppegård har petanque vært egen klubb siden 1984. Tirsdager og torsdager møtes klubbmedlemmene bak Kolben for å spille. (Foto: Yana Stubberudlien.)
PÅ BØLJAN BLÅ: Kan man ha det bedre enn Christin Nordahl? Seilbåt og Oppegård Avis i Bunnefjorden! (Foto: Morten Gulliksen.)
IDYLLISK: Denne firbente skapningen har det varmt etter en deilig kveldstur langs Gjersjøen. (Foto: Bente Wardernær)
UTESTED: Nina Berggren har sin egen playa med syden-bar og boblebad! Una cerveza, por favor! (Foto: Nina Berggren.)

Costa del Oppegård

Nå koker det! Det er nesten så vi må dra til Spania for å kjøle oss ned... Se bildeserie.

Varmerekorden er slått, og det har ikke vært en slik mai siden 1947. Det begynner å bli en stund siden!

Les også: Sommer i mai

Vi har et knippe bilder som viser tilstandene i Oppegård når termometeret nærmer seg 30-tallet. 

PS: Send oss gjerne bildene dine til oss på tips@oavis.no, som melding på Facebook, eller tag bildet ditt på Instagram med #oavis - eller send det på privat melding. 

Se bildeserie øverst i saken.

Til toppen