KOLBOTN SKOLE: Slik blir nye Kolbotn skole  når den står ferdig våren 2021.
Nyheter
KOLBOTN SKOLE: Slik blir nye Kolbotn skole når den står ferdig våren 2021. (Illustrasjon: Romfarter Arkitekter)

De skal bygge nye Kolbotn skole

Kommunen har innstilt AF Gruppen som totalentreprenør for nye Kolbotn skole og flerbrukshallen.

Kolbotn skole skal utvides fra dagens skole med to klasser per trinn til fire klasser per trinn, med total kapasitet på 784 elever. Prosjektet består av nybygg, rehabilitering samt bygging av en ny flerbrukshall.  

ULLERUD HELSEBYGG: I Frogn kommune har AF bygd Norges største sykehjem i massivtre. Foto: AF Gruppen/Thomas Haugersveen

Oppegård kommune har nå innstilt AF Gruppen som totalentreprenør for hele prosjektet. Arbeidene starter i juni 2019 og skolen skal stå ferdig før påske i 2021.

Verdien på avtalen er omtrent 283 millioner kroner eksklusiv mva.  

 – AF Gruppen takker for tilliten Oppegård kommune viser oss gjennom å velge AF som entreprenør på Kolbotn Barneskole og flerbrukshall. Vi har de siste årene bygget en rekke skoler i Follo og Østfold, og gjennom disse prosjektene vist at vi er en konkurransedyktig entreprenør som leverer kvalitet, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen i en pressemelding. 

Nyheter Politiets nasjonale beredskapssenter

Mangler penger til døgnbemanning

Til tross for at det nye beredskapssenteret er bygget innenfor gitte tids- og kostnadsrammer, vil det ikke klare å levere på innholdet som er nødvendig for å sikre den lovede terrorberedskapen 24 timer i døgnet. Les hele saken

Nyheter Tvillingbyene Ski og Kolbotn

– Nordre Follo skal være like bra enten du bor i nord eller syd, øst eller vest

For en uke siden skrev Anne Elisabeth Henriksen (66) fra Kolbotn et innlegg om gjengrodd Kolbotn torg og velstelt Ski torg, og ba ordføreren og varaordføreren om å svare på innlegget. Her kan du lese svaret. Les hele saken

Til toppen