GLEDER SEG: Geir Sjøvold (t.v.) og Kjetil Døviken er eiere av O'Learrys, som nå kommer til Kolbotn torg.
Nyheter
GLEDER SEG: Geir Sjøvold (t.v.) og Kjetil Døviken er eiere av O'Learrys, som nå kommer til Kolbotn torg. (Oppegård Avis)

De skal drive O'Learys på Kolbotn Torg

Bak etableringen står Oppegård-gutt Geir Sjøvold (49) sammen med Kjetil Døviken.

I desember slapp Oppegård Avis nyheten om at det kommer en ny, gigantisk restaurant til Kolbotn Torg, og at det er det svenske, franschisekonseptet O'Learys som nå skal etablere seg i lokalene syd i senteret.

Nå er åpningsdatoen satt, og bak konseptet står Oppegård-gutt Geir Sjøvold (49) sammen med Kjetil Døviken.

– Vi gleder oss fryktelig mye til åpningen, og vi kan skrive under på at det blir hektisk aktivitet i månedene som kommer foran åpningen, sier de to engasjert.

NB! Saken fortsetter under bildet!

SLIK SER DET UT: O'Learys har en velkjent og særpreget stil, inspirert av Boston. Her ser du fra en annen restaurant i kjeden. Foto: Pressefoto

Boston-inspirert

O'Learys er en svensk franchiserestaurantkjede som ble grunnlagt i 1988 av Jonas Reinholdsson, og navnet og konseptet er, tross det irske-aktige navnet, faktisk hentet fra Boston i USA. 

Den første restauranten i kjeden ble åpnet åpnet først i Göteborg, og kjeden har over 118 restauranter i Sverige, Danmark, Finland, De Forente Arabiske Emiratene, Kina, Norge, Singapore, Spania, Ungarn, Tyrkia och Vietnam.

Les også: Flere nyheter på gang på Kolbotn Torg

Restaurantene er lett gjenkjennelige med grønt interiør og plansjer med sportsidol-bilder, og her vises det sport på mange storskjermer! 

Senterleder Marianne Thoresen Larsen ved Kolbotn torg er også fornøyd med etableringen.

– Etableringen av O´Learys kommer til å stadfeste Kolbotn torgs posisjon som møteplassen i Oppegård, sier hun.

NB! Saken fortsetter under bildet!

ØNSKES VELKOMMEN: Senterleder Marianne Thoresen Larsen på Kolbotn torg (foran t.h.) og utleiesjef Anne Lene Falch i Citycon (bak t.h.), ønsker O'Learys-gutta velkommen i de nye lokalene! Bilde: Oppegård Avis

Stor

Den nye restauranten skal etableres der hvor Morris, Spaceworld, Vita, Oceans Home og Rampetroll har holdt til frem til nå. Lokalene blir på ca. 600 kvadratmeter med rundt 250 sitteplasser pluss at det er planer om en stor uteservering mot Kolben kulturhus. 

Les også: Fantastisk fredag på Kolbotn torg

Åpningen er satt til 1. mai, så her er det bare å glede seg!

PS! Du kan lese mer om saken i  papirutgaven av Oppegård Avis torsdag den 11. januar!

BAK GITTERET SKAL DET SKJE: Her, bak gitteret, skal den nye restauranten bygges. Bilde: Oppegård Avis

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR Eiendom foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen